Manager zorg | Kind en Jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

Draag jij bij aan een goed leven voor de cliënt, aan mooi werk voor de medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie? Weet jij met jouw kwaliteiten in ondernemerschap creatieve oplossingen te realiseren en heb jij zicht op het benutten van marktkansen? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor ons!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo draagt bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie Triple C en bieden specialistische en complexe zorg aan verschillende doelgroepen van jong tot oud, in en rondom het prachtige zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Er is veel expertise op het zorgpark aanwezig voor de beste behandeling, verzorging en onderwijs.

Onze kernwaarden zijn passie, samen, betrokken en ontwikkeling. Samen werken we aan onze strategische doelen en het jaarplan. Door de inzet van kwaliteitsreflecties met cliënten en verwanten blijven wij leren en verbeteren. In de dagelijkse zorg hebben duurzaamheid, innovatie en technologie een belangrijke rol.

Gezamenlijk is het managementteam verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van alle cliënten, een goede werkomgeving en een gezonde organisatie. Jij gaat werken binnen het rayon Kind & Jeugd.

Wat ga je doen?
Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster. Je maakt je eigen begroting en beheert de budgetten.

Jij maakt medewerkers en teams sterker. Je kent de talenten van de collega's (45-50 fte) in jouw teams en zet iedereen in op zijn talent. Ze kunnen bij jou terecht wanneer zij hulp nodig hebben. Je coacht en faciliteert.

Elke manager heeft een eigen werkgebied; je werkt intensief samen en je wordt ondersteund door vakspecialisten. Samen met jouw collega-managers en de teams lever je een concrete bijdrage aan de drie beloftes van 's Heeren Loo. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Als manager speel je op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg. Ook extern zoek je samenwerking met diverse partijen.

Dit bieden wij
  • Een kans om jouw verbindende kwaliteiten in te zetten, waarmee je de medewerkers stimuleert bij de ontwikkeling in hun persoonlijk leiderschap en de teams op een hoger niveau brengt in professioneel handelen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3374,- en maximaal € 4905,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde managementopleiding op minimaal hbo-niveau en aantoonbare ervaring als manager binnen de zorg met expertise in het leidinggeven aan veranderingen, werkwijzen, structuur en cultuur.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd, hebt zicht op je eigen drijfveren en weet deze mede in te zetten om anderen in beweging te krijgen.
  • Je hebt oog voor de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent helder, zakelijk en eerlijk. Je gelooft in de talenten van medewerkers en haalt het beste uit iedereen. Met jouw positieve insteek weet je een goed teamgevoel te creëren.
  • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie. Wij willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marije van der Most van Spijk, HR adviseur, telefoonnummer 06 - 13 15 82 26. Of bel of app met onze recruiters Joëlla Morssink via 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen 06 23 72 96 44

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden wij deze direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden hoger kader
Manager zorggebonden midden kader
Zorgmanager
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110779

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland