Manager Zorg (32-36 uur per week, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij als leidinggevende in staat de talenten van je medewerkers goed aan te boren en de teams tot maximale prestatie te brengen waardoor zij gelukkig kunnen zijn in hun baan? Kortom een inspirerende leidinggevende? Welkom!

Je zult werkzaam zijn op de locatie PW Janssen voor de drie afdelingen Linde (psychogeriatrie) Rande (somatiek) en De Wezel (thuiszorg). Voor meer informatie over deze en andere locaties bezoek je onze website https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra.

De organisatie streeft naar optimaal geluk van de cliënten, naar verdere verbetering van kwaliteit en het vergroten van de eigen verantwoordelijkheid en vakmanschap van de teams.

Functie eisen

Jij:

  • creëert met je teams goede en warme zorg voor de cliënten binnen je afdelingen en laat daarbij het geluk van de cliënten nog meer centraal stellen
  • geeft situationeel, coachend leiding aan drie afdelingen met in totaal circa 70 medewerkers
  • bent het type dat navraag doet, leest, kijkt en coacht zodat je de medewerker goed leert kennen, waardoor je de kwaliteit van zorg kunt optimaliseren
  • stelt meerjarenplannen en jaarplannen voor zorgbeleid op met een concretisering in activiteiten, kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting, financiën en projecten
  • initieert, leidt en/of participeert in (organisatie brede) projecten
  • doet je werk met bezieling, je durft buiten de gebaande paden te kijken en (technologische) innovatie te laten aanwenden als dat het geluk van de cliënt dient
  • kan door jouw ervaring en kennis het zeer gevarieerde takenpakket aan
  • hebt bij voorkeur leidinggevende ervaring met verschillende soorten van zorg en/of dienstverlening
  • hebt minimaal een hbo diploma

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt conform CAO VVT afhankelijk van ervaring maximaal € 4.886,73 (FWG 60) bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week).

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Solliciteren
Je kunt tot en met 30 september 2021 reageren via onderstaande knop solliciteren. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in oktober 2021.

De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Felix Thieme, regiomanager, via tel.:  06 - 53 75 7067.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 358
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie PW Janssen in Deventer
Postcode 7423EJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70939

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis