Manager zorg en advies
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

De Passerel zoekt: Manager zorg en advies

Zorginhoudelijke en organisatiethema’s op de agenda zetten én leidinggeven aan professionals. Als dat jou aanspreekt lees dan verder.

De Passerel wil een nieuwe functie invullen met een inhoudelijk sterke manager die oog en oor heeft voor mensen en op het brede terrein van zorg en organisatie een professionele bijdrage kan leveren.

De teams en de organisatie
Je geeft leiding aan een afdeling met verschillende teams. Het team gedragskundigen, het team van informatie en advies, twee collega’s die werken aan kwaliteits- en zorgbeleid ten behoeve van onze teams en de coördinatoren vrije tijd en ontmoetingspunten. Vijftien collega’s die het zien zitten om de samenwerking uit te bouwen!

De Passerel wil een lerende organisatie zijn waarin wij altijd kijken naar het optimaliseren van de kwaliteit van zorg en naar de manier waarop wij onszelf georganiseerd hebben (zelfregulering). Als manager zorg en advies lever je een actieve en stevige bijdrage aan deze thema’s zowel op tactisch als strategisch niveau.  Jij inspireert met ideeën en voorstellen, zoekt de samenwerking met de managers zorg en de ondersteunende diensten en zorgt dat beleid wordt geïnitieerd en geïmplementeerd.

Je bent gesprekspartner voor externe relaties en weet wat er in de branche speelt. Je bent lid van het managementteam en rapporteert aan de bestuurder.

Aandacht is ons werk
De Passerel ondersteunt mensen met een beperking van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Dat doen we samen met onze cliënten, hun familie en iedereen die voor hun belangrijk is. Onze ondersteuning wordt ingezet op dat wat echt nodig is. Wij doen dat op eigen wijze en daar zijn we trots op. Wij werken regionaal, onze locaties staan middenin de wijk in een voor cliënten vertrouwde omgeving.

Wij geven met meer dan 500 medewerkers vorm aan het ontwikkelingsproces van onze cliënten. Onze medewerkers hebben lef en energie en werken vanuit onze waarden vakmanschap, verbinding, vertrouwen en inspiratie. In teams werken zij samen en zelfstandig, zij maken eigen keuzes om zo goed mogelijk aan te sluiten bij cliënten.

Functie eisen

Wat jij toevoegt

 • ervaring met leidinggeven en veel kennis van en ervaring met zorginhoudelijke thema’s die spelen in de gehandicaptenzorg vanuit tactisch en strategisch perspectief;
 • je kan, vanuit ervaring, een bijdrage leveren aan organisatieontwikkelingsthema’s;
 • je hebt een passende opleiding op minimaal HBO niveau;
 • jouw vijftien collega’s en jij bestrijken samen een breed aandachtsgebied: nieuwe instroom van cliënten, een medicatie-app voor de teams, methodiekenontwikkeling of een gesprek met de gemeente over ontmoetingspunten, het komt allemaal voorbij: schaken op meerdere borden gaat jou dan ook goed af;
 • jij hebt aandacht voor de professionele en individuele ontwikkeling van jouw collega’s en draagt bij aan hun werkplezier;
 • je bent conceptueel sterk. Je weet hoe je projecten en programma’s start en tot een goed einde brengt. je durft je mening te geven en te gaan staan voor jouw standpunt;
 • je weet relaties op te bouwen én te onderhouden;
 • je onderschrijft onze waarden en laat ze in het dagelijkse werk zien.

Inschaling

Wij bieden
Een zeer veelzijdige en inhoudelijk interessante functie in een mooie organisatie die zich dit jaar ‘Beste werkgever’ mag noemen! Je kan een actieve bijdrage leveren aan een nieuw team en aan veel belangrijke ontwikkelingen die voor de organisatie van belang zijn.

Een functie van 32- 36 uur met een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je krijgt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is nieuw en wordt nog beschreven, wij gaan uit van een indeling in FWG 65.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Heb je vragen over deze functie? Neem dan via telefoonnummer 055-3683838 contact op met Aukina de Bruin, de bestuurder van De Passerel.

Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Het is mogelijk dat we je vragen een assessment te doen. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Stuur je brief met motivatie en CV vóór 19 juni 2021, onder vermelding van vacaturenummer 021-47 naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 021-47
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 19-06-2021
Ingangsdatum 04-06-2021
Nummer 68786
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel