Manager zorg in opleiding
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Draag jij bij aan een goed leven voor de cliënt, aan mooi werk voor de medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie? Wil je daarnaast leren hoe je hier als manager invloed op kan hebben? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat!"

Waar ga je werken?
Op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo bieden wij specialistische en complexe zorg aan verschillende doelgroepen, van jong tot oud en van en lichte verstandelijke tot ernstige meervoudige beperkingen. Er wonen en werken ongeveer 680 cliënten en er zijn 1500 medewerkers werkzaam.

In de dagelijkse zorg hebben duurzaamheid, innovatie en technologie een belangrijke rol. Hierin zijn de kernwaarden; passie, samen, betrokken en ontwikkeling duidelijk zichtbaar. Een optimale aansluiting bij de cliëntvraag is waar onze medewerkers voor gaan. Samen werken we aan onze strategische doelen en jaarplan. Door de inzet van kwaliteitsreflecties met cliënten en verwanten blijven wij leren en verbeteren.

's Heeren Loo wil bijdragen aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Onze medewerkers gaan hierbij de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan wij op zoek naar extra kennis voor de beste behandeling en verzorging.

Word jij de nieuwe collega van Pascalle, manager zorg in opleiding?

Wat ga je doen?
Als manager zorg in opleiding ga je meteen in de praktijk aan de slag. Vanaf jouw start geef je direct leiding aan één of meerdere locaties, passend bij jouw huidige kennis en ervaring. Je krijgt daarbij coaching van een ervaren manager zorg en er is ruimte om je te ontwikkelen.

Als manager is het belangrijk dat je er voor de medewerkers bent. Dit doe je door hen te motiveren, te faciliteren en te coachen, zodat zij goede zorg kunnen leveren. Als leidinggevende ben je nabij en betrokken. Je houdt de actuele ontwikkelingen bij en weet jouw netwerk actief te betrekken bij de ontwikkeling van onze dienstverlening. Je bent cijfermatig goed onderlegd, ondernemend en resultaatgericht.

Dit bieden wij
 • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in de functie van manager zorg.
 • Tijdens jouw ontwikkelingstraject word je ondersteund door een ervaren manager zorg.
 • Een 32 tot 36-urige werkweek, afhankelijk van jouw wens en beschikbaarheid.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3032,- tot maximaal € 4442,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van manager zorg (FWG 60).
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
 • 144 uur vakantie en 57 uur balansverlof per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Studiekostenfaciliteiten, persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt. 
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde 4-jarige hbo- of wo-opleiding (bij voorkeur zorg gerelateerd), bij voorkeur aangevuld met kennis van managementtechnieken. 
 • Je bent bereid het opleidingstraject te volgen dat behoort bij deze functie.
 • Je bent in staat organisatie overstijgend samen te werken.
 • Je hebt visie en durft koers te bepalen, waarbij je de verbinding houdt met je omgeving.
 • Je bent analytisch, daadkrachtig en integer.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie. 

Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Danielle Kuiper (HR adviseur) via 06 - 12 14 95 76. Voor algemene vragen kun je bellen of appen met recruitment: Joëlla Morssink op 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen op 06 - 23 72 96 44.

Wil je meer weten over werken bij ’s Heeren Loo? Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden wij deze direct!

#LI-JM1

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Zorgmanager
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 26-06-2023
Nummer 120054

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland