Manager zorg in opleiding
's Heeren Loo Oost-Nederland

“Draag jij bij aan een goed leven voor de cliënt, aan mooi werk voor de medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie? Wil je daarnaast leren hoe je hier als manager invloed op kan hebben? Maak jij medewerkers en teams sterker? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat!”

Waar ga je werken?
Je gaat werken in de mooie regio Zeeland. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Onze kernwaarden zijn passie, samen, betrokken en ontwikkeling. Samen werken we aan onze strategische doelen en het jaarplan. Door de inzet van kwaliteitsreflecties met cliënten en verwanten blijven wij leren en verbeteren. In de dagelijkse zorg hebben duurzaamheid, innovatie en technologie een belangrijke rol.

Als gevolg van de fusie bouwen we bij 's Heeren Loo Zeeland. Zowel letterlijk, omdat we de komende jaren nieuwbouw realiseren voor bijna alle cliënten én figuurlijk, omdat we bouwen aan vertrouwen, veiligheid en persoonlijk leiderschap. Dit doen wij in zowel rayon Goes, Middelburg en Vlissingen. Jij neemt deel aan verschillende projecten die hieraan bijdragen.

Jij gaat werken als manager in opleiding in de regio Zeeland. We werken vanuit rayon Goes en Vlissingen.

De doelgroepen zijn als volgt verdeeld per rayon:
 • Rayon Goes: o.a. Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG)
 • Rayon Vlissingen: EMB en Ouder wordende cliënten.
Per rayon kijken we uit naar één manager zorg in opleiding en wij kijken samen welk rayon het beste bij jou past.

Wat ga je doen?
Als manager zorg in opleiding ga je meteen in de praktijk aan de slag. Vanaf jouw start geef je direct leiding aan één of meerdere locaties, passend bij jouw huidige kennis en ervaring. Je krijgt daarbij coaching van een ervaren manager zorg en er is ruimte om je te ontwikkelen.

Het Rayon Goes is geduid als een MVG rayon. Het gedrag van mensen met een verstandelijke beperking is soms moeilijk te begrijpen. Iemand wordt bijvoorbeeld heel onrustig of zelfs agressief, naar anderen of naar zichzelf. Dit vraagt uiteraard wat van onze begeleiders en daarmee ook van jou in je rol als manager. In nauwe samenwerking met gedragswetenschappers, verwanten en andere zorgverleners geef je vorm en inhoud aan de zorgvraag.

Als manager is het belangrijk dat je er voor de medewerkers bent. Dit doe je door hen te motiveren, te faciliteren en te coachen, zodat zij goede zorg kunnen leveren. Als leidinggevende ben je nabij en betrokken. Je houdt de actuele ontwikkelingen bij en weet jouw netwerk actief te betrekken bij de ontwikkeling van onze dienstverlening. Je bent cijfermatig goed onderlegd, ondernemend en resultaatgericht.

Gezien alle bouwactiviteiten is er beweging alom. Wat unieke kansen geeft in de ontwikkeling van de teams, mooie woonomgevingen voor de cliënten maar zeker ook jou als manager i.o kansen biedt. Dit in kader van loopbaan- en carrièreperspectieven. Dit geldt trouwens voor alle medewerkers van 's Heeren Loo Zeeland. Jij doet er toe en kan het verschil maken!

Hoe helpen wij jou?
Naast een afgestemd inwerkprogramma zal er aan de start van je opleidingstraject een ontwikkelassessment worden afgenomen en wordt dit opgenomen in je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Dit geeft richting aan je specifieke leervragen en leerdoelen.

In het traject word je ondersteunt door een buddy. Een buddy is een manager zorg die met praktische hulp in de praktijk ondersteunt. Voor extra ondersteuning kan je ook altijd nog een beroep doen op een coach vanuit de Academie.

Dit bieden wij
 • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in de functie van manager zorg.
 • Tijdens jouw ontwikkelingstraject word je ondersteund door een ervaren manager zorg.
 • Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een 32 tot 36-urige werkweek, afhankelijk van jouw wens en beschikbaarheid.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2938,- tot maximaal € 4304,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van manager zorg (FWG 60).
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Studiekostenfaciliteiten en PBL-uren naast de wettelijke vakantie-uren.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde volledige hbo- of wo-opleiding (zorg gerelateerd) en relevante werkervaring in de zorg. Je hebt bij voorkeur kennis van managementtechnieken.
 • Je bent bereid het opleidingstraject te volgen dat behoort bij deze functie.
 • Je bent in staat organisatie overstijgend samen te werken en bent analytisch, daadkrachtig en integer.
 • Je hebt visie en durft koers te bepalen, waarbij je de verbinding houdt met je omgeving.
 • Je bent stressbestendigheid, overtuigend en beschikt over communicatieve vaardigheden.
Sollicitatieprocedure
Voor deze vacature worden doorlopend gesprekken gevoerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie. Wij willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Piet Knöps Senior HR- adviseur, telefoonnummer 06 12 42 94 87. Of bel of app met onze Recruiter, Linsey Waebeke via 06 82 87 98 03.

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden wij deze direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Terwolde
Postcode 7396NE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 09-06-2022
Reageer voor 09-06-2023
Nummer 111617