Manager zorg Kind en Jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Draag jij bij aan een goed leven voor de cliënt, aan mooi werk voor de medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie? Weet jij hoe je hier als manager invloed op kan hebben? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat! "

Waar ga je werken?
Er wordt specialistische zorg en complexe zorg geboden aan verschillende doelgroepen van jong tot oud, in en rondom het prachtige zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo.

Onze kernwaarden zijn passie, samen, betrokken en ontwikkeling. We werken vanuit de visie Triple C. Een optimale aansluiting bij de cliëntvraag is waar onze medewerkers voor gaan. Samen werken we aan onze strategische doelen en het jaarplan. Door de inzet van kwaliteitsreflecties met cliënten en verwanten blijven wij leren en verbeteren. In de dagelijkse zorg hebben duurzaamheid, innovatie en technologie een belangrijke rol.

's Heeren Loo draagt bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Onze medewerkers gaan hierbij de dialoog aan met cliënten en met elkaar. Er is veel expertise op het zorgpark aanwezig voor de beste behandeling, verzorging en onderwijs.

Wat ga je doen?
Jij gaat werken binnen het rayon Kind & Jeugd. Gezamenlijk is het managementteam verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van alle cliënten, een goede werkomgeving en een gezonde organisatie. Elke manager heeft een eigen werkgebied en je werkt intensief samen en je wordt ondersteund door vakspecialisten. Als manager speel je op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg. Ook extern zoek je samenwerking met diverse partijen.

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster. Samen met jouw collega-managers en de teams lever je een concrete bijdrage aan de drie beloftes van 's Heeren Loo. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je maakt je eigen begroting en beheert de budgetten.

Jij maakt medewerkers en teams sterker. Je kent de talenten van de collega's (45-50 fte) in jouw teams en zet iedereen in op zijn talent. Ze kunnen bij jou terecht wanneer zij hulp nodig hebben. Je coacht en faciliteert.

Wij hebben ook nog een vacature openstaan voor manager nachtzorg, ouderen&EMB. Interesse? Bel gerust!

Dit bieden wij
 • Een kans om jouw ondernemende kwaliteiten in te zetten om cliënten een goed leven te bieden, collega's mooi werk te bieden en te werken aan een duurzame, gezonde organisatie. Jouw werk is van grote maatschappelijke waarde.
 • We bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.189,- en maximaal € 4.652,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een relevante afgeronde managementopleiding op minimaal hbo-niveau en aantoonbare ervaring als manager binnen de zorg (gehandicapten-, verpleeghuis, ouderen- of thuiszorg), met bewezen expertise in het leidinggeven aan veranderingen, werkwijzen, structuur en cultuur.
 • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd, hebt zicht op je eigen drijfveren en weet deze mede in te zetten om anderen in beweging te krijgen.
 • Met jouw kwaliteiten in ondernemerschap weet jij creatieve oplossingen te realiseren en heb jij zicht op het benutten van marktkansen.
 • Je hebt oog voor de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent helder, zakelijk en eerlijk. Je gelooft in de talenten van medewerkers en haalt het beste uit iedereen. Met jouw positieve insteek weet je een goed teamgevoel te creëren.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie. Wij willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Danielle Kuiper, HR-adviseur, telefoonnummer 06-12149576. Of bel of app met onze recruiters Joëlla Morssink via 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen 06 23 72 96 44

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager => FWG 65
Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 22-12-2021
Reageer voor 21-01-2022
Nummer 74018

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland