Marketeer Gehandicaptenzorg
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Wil jij als marketeer in de gehandicaptenzorg het verschil maken? En ben je innovatief, een aanpakker en analytisch sterk? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een marketeer, voor de regio Noordwest (provincies Overijssel, Groningen, Drenthe, Friesland en de Veluwe) met standplaats Nunspeet/Meppel. Samen met je collega's van het Cliëntbureau neem je de voorkant van Philadelphia voor je rekening. Het is jouw uitdaging om vraag en aanbod passend te krijgen. Je doet voorstellen om het productaanbod zo aan te passen en te vernieuwen dat het antwoord geeft op de vragen uit jouw regio. Ook ben je ervoor verantwoordelijk dat de zorgvragers in jouw regio bekend zijn met Philadelphia en de mogelijkheden binnen Philadelphia.

Over Philadelphia 
Als een van de grootste zorgverleners in Nederland, ondersteunen we vanuit hier zorgprofessionals in het land op het gebied van Communicatie, HR, Zorg & Kwaliteit, Financiën en meer. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis. Philadelphia is er voor mensen van ieder geloof en elke etniciteit, nationaliteit of geaardheid. We bieden veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in je loopbaan. Je krijgt de ruimte om echt een bijdrage te leveren aan de organisatie.

Je benut kansen en verbindt mensen waardoor je een spin in het web bent. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van concrete marketingplannen voor meerdere gebieden binnen jouw regio. Daarnaast zorg je ervoor dat het plan ook wordt uitgevoerd. Vanuit je kennis van de markt, lever je ook een bijdrage aan de ontwikkeling van het (strategisch) marketingbeleid op concernniveau. Je bent een relatiebouwer pur sang. Dat betekent dat je veel op pad bent in je regio om in- en extern contacten te onderhouden. 

Functie eisen

Over jou
Hbo+ werk- en denkniveau, met een marketing achtergrond, bijv. Nima B.

Kennis van de meest recente ontwikkelingen op marketing gebied.
Ca. 3-5 jaar relevante werkervaring. En woonachtig in het werkgebied.

Uren per week
32-36 uur per week

Regio
Regio Noordwest (provincies Overijssel, Groningen, Drenthe, Friesland en de Veluwe) met standplaats Nunspeet/Meppel. 

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 60.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 3 februari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2091. Heb je nog vragen? Bel dan manager klantbelang Anna Maria Flier. Je kunt haar bereiken op nummer 06-10012863. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op maandag 10 februari.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 2091
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Veldwachterstraat, Dalfsen
Postcode 7721 KE
Stad Dalfsen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Overig
Publicatiedatum 13-01-2020
Reageer voor 03-02-2020
Nummer 50665

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg