MBB'er in de screening (laborant)
Bevolkingsonderzoek Oost

Functieomschrijving

MBB'er in de screening

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je professionaliteit erg wordt gewaardeerd? Werk je graag in een organisatie die volop in beweging is? Houd je van een omgeving waarin veel aandacht is voor jou, de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten? Dan voel je je thuis bij Bevolkingsonderzoek Oost.

Wat ga je doen

Het zelfstandig uitvoeren van mammografisch onderzoek, teneinde een bijdrage te leveren aan de vroege opsporing van borstkanker.

 

 

Functie eisen

Je hebt de opleiding tot radiodiagnostisch laborant/Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) afgerond.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en empatisch vermogen.

Je hebt een flexbele instelling en bereid om op verschillende locaties in de regio te werken. Gezien de regionale bezetting gaat de voorkeur uit naar MBB-ers die in de regio Arnhem-Nijmegen woonachtig zijn.

Je bent in het bezit van het rijbewijs B en een auto.

Inschaling

Een salaris volgens CAO Ziekenhuizen in schaal 45, minimaal € 2.144,-- tot maximaal € 3.072,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wat bieden wij:

Een functie met een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract.

Een opleiding tot MBB'er inde screening.

Als je bij ons in dienst komt

Wij bieden je een dienstverband aan van minimaal 16 uur tot maximaal 36 uur per week. De werktijden zijn van 08.30 tot 16.30 uur. Je volgt eerst zes weken lang een fulltime opleiding tot MBB-er in de screening. (parttime volgen van de opleiding is bespreekbaar) De indiensttreding is vanaf het moment dat er een opleidingsplaats beschikbaar is.

In het kader van de vergewisplicht worden eventueel, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

 

Type Vacature
Organisatie Bevolkingsonderzoek Oost
Locatie Bevolkingsonderzoek Oost in Deventer
Postcode 7418AH
Stad Deventer
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je meer weten over de functie of een uitgebreid functieprofiel ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met een Coördinator Screening, via het algemene nummer van BVO Oost of per email hrm@bevolkingsonderzoekoost.nl
Functie(s) Laborant Hbo
Publicatiedatum 03-12-2018
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 32794

Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost is één van de vijf screeningsorganisaties in Nederland die het bevolkingsonderzoek naar borstkanker en baarmoederhalskanker uitvoert en richt zich op Overijssel en Gelderland. Bevolkingsonderzoek Oost is opgericht op 1 januari 2010 na een fusie van 5 stichtingen voor bevolkingsonderzoek borstkanker en baarmoederhalskanker.

Meer over Bevolkingsonderzoek Oost