MBO/HBO Verpleegkundige detox (24 - 36 uur) Rekken
Tactus Verslavingszorg

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige die de kwaliteit van zorg wil verbeteren en zin heeft om onderdeel te zijn van verdere behandelontwikkelingen? Wil jij  je expertise inzetten en je verbinden aan de ambitie van dé specialist in de verslavingszorg? Kom dan bij Tactus!

Bekijk de functie eisen op onze website.

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Klik op solliciteren voor meer informatie.
Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Rekken, locatie Dr. Slotlaan
Postcode 7157AT
Stad Rekken
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Publicatiedatum 07-02-2023
Reageer voor 18-04-2023
Ingangsdatum 01-04-2023
Nummer 117672

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg