MBO-verpleegkundige | Gravenstate in Denekamp
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!
Woonzorgcentrum Gravenstate is een bijzondere locatie, prachtig gelegen in een groene, historische omgeving, waarbij bijzonder is dat we ook zorg bieden aan zusters van de Zusters van Franciscanessen in Denekamp.

We bieden je:
Een uitdagende baan in een team van 20 – 25 collega’s op een dynamische afdeling waar je werkt met cliënten met een WLZ zonder behandeling en WLZ met behandeling.

Je werkt diensten op de afdeling en hebt daarnaast een coördinerende rol

 • op onderdelen van het zorgproces
 • bij implementatie van beleid en protocollen
 • in coaching van je team op samenwerking en kwaliteit van zorg

Dit heb je in je mars: 

 • natuurlijk beschik je over een diploma verpleegkundige niveau 4
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken met alle verschillende rollen en functies die op een locatie werken
 • je bent van nature makkelijk benaderbaar en werkt samen op basis van gelijkwaardigheid
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als verpleegkundige speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. Als MBO verpleegkundige coördineer je daarnaast onderdelen van het zorgproces van cliënten en ben je binnen je team aanspreekpunt voor collega’s op zorg en kwaliteit. De eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënten staan hierbij centraal.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 45. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid om met fiscaal voordeel een fiets, laptop, tablet of cadeaubon van Bol.com of CoolBlue aan te schaffen en verrekenen van vakbondscontributie. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en solliciteer voor 1 februari 2022 via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Bertine Kamst, teamcoach via 06-22443093. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GR-03
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Gravenstate in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bertine Kamst, teamcoach via 06-22443093. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 20-12-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 20-12-2021
Nummer 73768

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten