MBO Verpleegkundige 16-24 uur
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Wil jij werk en privé ideaal kunnen combineren en in control zijn over je eigen rooster? Zie jij het als een uitdaging om de best passende zorg aan onze bewoners te bieden en kun je schakelen tussen diverse afdelingen?

Dit vragen wij

Je hebt de opleiding verpleegkunde afgerond (niveau 4) en bent Big geregistreerd. Ervaring in de ouderenzorg is een pré. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.

Functie eisen

Dit vragen wij

Je hebt de opleiding verpleegkunde afgerond (niveau 4) en bent Big geregistreerd. Ervaring in de ouderenzorg is een pré. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarin de cliënt zich thuis voelt.   

Dit ben jij

Als Verpleegkundige vorm je de spil in de zorgverlening aan cliënten. Omdat je via de flexpool werkt kom je op verschillende afdelingen en zijn ook de handelingen en taken per afdeling zeer divers. Tot je taken behoren onder meer het begeleiden en verzorgen van cliënten aan de hand van het behandelplan. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en bijbehorende schriftelijke verslaglegging, het begeleiden van cliënten. Je bent in staat om multidisciplinair samen te werken. Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor de oudere medemens (met dementie). Je bent een verpleegkundige die goed kan schakelen en zelfstandig goed kan functioneren. Iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren, flexibel, klantgericht en creatief is.

Inschaling

Dit bieden wij

Een functie als Verpleegkundige op diverse locaties. De mogelijkheid van vaste contracturen met het samenstellen bij je eigen rooster. Via een app op de telefoon kun jij zelf kiezen op welke plek en welke diensten jij de komende maanden wil werken.

Wij bieden een contract van 16-24 uur. Het salaris is conform FWG 40, cao VVT. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en kan je gebruik maken van het fietsplan en voordelen in het kader van vitaliteit op o.a. sportartikelen en sportabonnementen.

Bijzonderheden

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Terlouw (teamcoördinator) 06-12503057of met Alie Buit (recruiter) 06-83131109.

We zien je online sollicitatie graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in Zwolle
Postcode 8032DZ
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariska Terlouw (teamcoördinator) 06-12503057 (ma, wo, do bereikbaar)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-09-2020
Reageer voor 07-10-2020
Ingangsdatum 16-09-2020
Nummer 54801
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht