MBO Verpleegkundige
Noorderboog

Ben jij die gemotiveerde en daadkrachtige verpleegkundige die wij zoeken?

Vervul jij graag deze veelzijdige én afwisselende functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als MBO Verpleegkundige te versterken!

Waar kom je te werken?

Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag. Binnen Woonzorgcentrum Nijenstede zijn enkele verhuurde appartementen. Op het moment dat daar een zorgbehoefte is, biedt ons thuiszorgteam deze ondersteuning. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan cliënten buiten Nijenstede. Deze ondersteuning vindt onder andere plaats in de aanleunwoningen van Zonnekamp en in de wijken hierom heen. Het kantoor vertrekpunt is Nijenstede. Het werk is heel divers en géén dag is hetzelfde!

Thuiszorg Noorderboog bestaat uit een groep ervaren verpleegkundigen en verzorgenden IG, die in overleg met de cliënt zorg levert bij de cliënt thuis wanneer dat nodig is. Dat is namelijk ons streven: rechtstreekse en persoonlijke zorg bieden, waarin het persoonlijk contact met de cliënt een centrale plaats inneemt. Je komt te werken bij het thuiszorgteam van regio Steenwijkerland.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Samen met het thuiszorgteam ben je als verpleegkundige hét aanspreekpunt voor cliënten in de wijk. Je geeft uitvoering aan deze zorgverlening die je met de cliënt bespreekt en die is vastgelegd in het zorgleefplan. Wat de cliënt nodig heeft en wat bijdraagt aan zijn/haar welbevinden staat daarin centraal. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van input in het zorgplan en legt daarbij nauwkeurig de bevindingen vast in de rapportage. Als verpleegkundige niveau 4 heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en signaleer je veranderingen. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega's bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid ingezet. De aard en omvang van de zorg verschilt per cliënt. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Valt je iets bijzonders op in het gedrag van jouw cliënt? Dan geef je dat door aan je team en/of eerstelijns hulpverleners. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Wat vragen we van je?

  • Je bent minimaal in het bezit van het diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je hebt affiniteit met de zorgdoelgroep somatiek/pg en hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen en bent flexibel;
  • Je levert kwaliteit, neemt initiatief en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van MBO Verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Om voor onze organisatie te kunnen werken als verpleegkundige, is het een voorwaarde dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. We willen graag dat jij aantoonbaar deskundig bent en blijft. Noorderboog vergoedt daarom de jaarlijkse kosten voor lidmaatschap van V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN).

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met José Rotensen-Bisschop, HBO Verpleegkundige, bereikbaar van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 06-20582851 en via [email protected]

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan in onderstaand overzicht je gegevens in, vóór 08-08-2022 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457274
Organisatie Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij José Rotensen-Bisschop, HBO Verpleegkundige: 06-20582851/[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 22-07-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 08-08-2022
Nummer 112797
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog