MBO-verpleegkundige t.v.v. zwangerschapsverlof | Tiekerhook in Overdinkel
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners binnen de Tiekerhook. Als verpleegkundige speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen aan onze cliënten in Overdinkel samen met je collega’s. De eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënten staan hierbij centraal. 

Als verpleegkundige coördineer je onderdelen van het zorgproces, ben je naast een professionele zorgverlener ook regisseur, ontwerper en coach. Je bent het eerste aanspreekpunt, waarbij een goede afstemming met zorgverleners, behandelaren en familie van de cliënt van groot belang is.  Je bent flexibel en werkt in alle voorkomende diensten. 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • natuurlijk beschik je over een diploma verpleegkundige niveau 4
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 45. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen kunt aanschaffen of de contributie van je sportschool of sportvereniging laten verreken.  Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Het betreft in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, in ieder geval tot en met mei 2022 ter vervanging van ziekte en zwangerschapsverlof. Bij afloop van het bepaalde tijd contract zal samen met jou worden gekeken of er mogelijkheden zijn voor het aangaan van een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 5 oktober a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Miriam van Wanrooij, teamcoach, via: 06-83302971.  Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer TK-01
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Tiekerhook in Overdinkel
Postcode 7586 EX
Stad Overdinkel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Miriam van Wanrooij, teamcoach, via: 06-83302971
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 27-08-2021
Reageer voor 05-10-2021
Ingangsdatum 27-08-2021
Nummer 70696

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten