MBO VERPLEEGKUNDIGEN THUISZORG IN ENSCHEDE
Livio

Functieomschrijving

Wegens het vertrek van een collega en een snel groeiende zorgvraag zijn wij op zoek naar meerdere verpleegkundigen voor onze thuiszorgteams in het centrum van Enschede.

Vanuit het buurtteam, waarbinnen je flexibel  inzetbaar bent, richt je je op de (hoog)complexe zorgverlening in de thuissituatie; werkzaamheden van curatieve en preventieve aard vinden in samenhang met elkaar  plaats.

 

Je coördineert en bewaakt de uitvoering van het zorgplan en stelt deze bij indien zich inhoudelijke wijzigingen voordoen in de klantsituatie.

 

Je verricht verpleegtechnische werkzaamheden alsmede werkzaamheden ten behoeve van de algemene lichamelijke verzorging van de klant.

 

Je verricht aan de functie gerelateerde administratieve taken.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst; bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het Mbo-diploma Verpleegkunde.

Je beschikt over verpleegkundige vakkennis en aanvullende vakkennis en/of ruime ervaring op kwalificatieniveau 4.

Je beschikt over specifieke kennis van de verpleegkundige zorgvraag en problematiek van klanten in de thuissituatie.

Je hebt enige jaren relevante werkervaring.

Je bezit affiniteit met preventieve-, chronische- en terminale zorg.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de beschikking over een auto.

Je bent bereid tot het werken op wisselende tijden, afgestemd op het zorgaanbod.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.

Voor meer informatie zie: http://www.justis.nl/producten/vog/

Inschaling

De functie is ingedeeld in FWG 45, conform CAO VVT.

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, Thuiszorg Enschede
Postcode 7521HN
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij tel.: 0900 - 9200 (tegen lokaal tarief).
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 01-03-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 42764
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio