Mede-behandelaar
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

In Winterswijk werkt een relatief klein team waarbinnen intensief wordt samengewerkt. Het team is continue in ontwikkeling, de lijntjes zijn kort en betrokkenheid bij elkaars werkzaamheden is groot.

In deze functie:

 • Richt je je op het organiseren, coördineren en uitvoeren van het integrale zorgaanbod voor verslaafden met meervoudige en veelal complexe problematiek.
 • Ondersteun je waar nodig persoonlijk begeleiders en ben je het aanspreekpunt voor je collega sociotherapeuten, woonbegeleiders en overige disciplines.
 • Heb je een faciliterende c.q. ondersteunende taak naar het hoofd behandeling en de manager bedrijfsvoering.
 • Heb je je eigen caseload waar je zelfstandig uitvoering aan geeft en verantwoordelijk voor bent.

Ben je de spil waar het de voortgang en samenhang in de begeleiding van cliënten betreft

Dit breng je mee

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met een stevige persoonlijkheid die weet van aanpakken, laagdrempelig in kan steken en de lijn weet vast te houden.

Tevens lever je een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het afdelingsbeleid. Het gedreven team wil graag jou als nieuwe collega, om mee samen te werken en om verder te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

En verder:

 • Een relevant HBO-diploma, zoals HBO-V, Psychologie of SPH, evt. aangevuld met verpleegkundige of sociotherapeutische differentiatie op post Hbo-niveau en/of overige relevante cursussen.
 • Affiniteit en/of werkervaring in de psychiatrie en/of de verslavingszorg.
 • Weet je om te gaan met weerstand en/of een crisissituatie en weet je hoe hierin te handelen.
 • Ken je de sociale kaart.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50. Het maximale, fulltime salaris is € 3678,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Peter Kraaijenbrink, verpleegkundig specialist, via telefoonnummer 06 - 537 547 41. Hij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Winterswijk, locatie Balinkesstraat
Postcode 7101DL
Stad Winterswijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter Kraaijenbrink, verpleegkundig specialist, tel.nr. 06 - 537 547 41.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 07-10-2020
Ingangsdatum 07-10-2020
Reageer voor 26-10-2020
Nummer 55205
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg