Medewerker Afsprakenbureau, 20 uur per week, Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

DE FUNCTIE 
Dit ga je doen  
Je doet de planning van de patiënten van de revalidatie afdeling voor de paramedische diensten. Voor de 1ste lijn komen de nieuwe aanmeldingen bij je binnen. Je maakt een afspraak bij de juiste therapeut en op de juiste locatie.

Jouw dag
Je zet je computer aan en meteen verschijnen er zes meldingen in je scherm. Je pikt de meest urgente berichten eruit en gaat direct aan de slag. Dan gaat de telefoon, er is een zieke medewerkers op de locatie Laren. Je kijkt of een van de andere therapeuten nog een plekje in de agenda heeft. Indien nodig bel je een flex medewerker of belt de patiënten om de afspraak te verplaatsen. Vervolgens begin je met het plannen van de roosters.

Functie eisen

KENNIS & KUNDE  
Dit vragen we van jou. Jij

 • bent stressbestendig en daadkrachtig en vindt het een uitdaging om de stabiele factor te zijn in een omgeving waarin veranderingen worden gerealiseerd
 • hebt kennis en ruime ervaring met Nedap en kunt goed overweg met Excel en Word
 • hebt ervaring en inzicht in de steeds wisselende zorgvraag, zowel kwalitatief als kwantitatief, waardoor jij werkroosters kunt maken die afgestemd zijn op de zorgvraag
 • bent verantwoordelijk voor de planning van werkroosters en cliëntenplanning binnen zorg. Daarnaast neem jij, indien nodig, waar voor je collega planners
 • hebt telefonisch contact met cliënten en medewerkers en ziet ook bij ongeplande zorg mogelijkheden om efficiënt en creatief tot oplossingen te komen.

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN  
Dit willen we jou bieden  

 • Salaris
  Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.845,21 (FWG 35) bij een volledige werkweek (36 uur per week).
 • Eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz .
  Met scholing kan jij je blijven ontwikkelen als professional, maar ook aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven! 
 • Een jaarcontract, daarna vast dienstverband.

Bijzonderheden

SOLLICITEREN  
Waar wacht je nog op?  
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer snel, maar in elk geval voor 21 mei via onderstaande knop. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. Noteer vast in je agenda: de gesprekken vinden plaats op maandag 23 mei 2022. 

Informatie 
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marga Arendsen, manager revalidatie, tel 06 13712495.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 442
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie PW Janssen in Deventer
Postcode 7423EJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Planner
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 21-05-2022
Nummer 110687

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis