Medewerker AO/IC
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

De medewerker AO/IC werkt binnen het team van afdeling AO/IC. De afdeling AO/IC is verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne controles en het adviseren over verbeteringen in de administratieve organisatie. De afdeling AO/IC neemt een onafhankelijke positie in binnen de organisatie en valt onder de directe verantwoordelijkheid van de directeur bedrijfsvoering. Daarnaast bestaat er een functionele lijn met Internal Audit van Espria.
De belangrijkste taken zijn:
 • Het opstellen en uitvoeren van het interne controleplan en afstemming hierover met de directie;
 • Het uitvoeren en bijwerken van risicoanalyses;
 • Het uitvoeren van zowel financial als operational audits, onder andere op de productieregistratie;
 • Het uitvoeren van het Zelfonderzoek GGZ
 • Het rapporteren van bevindingen aan de directie en de Internal Audit functie van Espria;
 • Het monitoren van de opvolging van bevindingen;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren over procesverbeteringen;
 • Het volgen en onderzoeken van externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving met betrekking tot zorgfinanciering en deze vertalen naar de uit te voeren controlewerkzaamheden:
 • Het onderhouden van contacten met de externe accountant.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO niveau, zoals bijvoorbeeld bedrijfseconomie of accountancy;
 • Je beschikt over een aantal jaren controle werkervaring bij een accountantskantoor en/of eventueel ervaring met een internal audit rol binnen een complexe organisatie;
 • Je bent in staat tot in detail te treden zonder de helicopterview te verliezen;
 • Het is een pré als je beschikt over kennis van relevante processen en systemen en van relevante wet- en regelgeving in de GGZ;
 • Je bent een zelfstandige professional die eigenaarschap toont, helder en vlot communiceert en proactief is.

Inschaling

Wat bieden we jou?

We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 28-32 uren per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt vanuit Assen. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Inschaling vindt plaats conform de CAO GGZ. GGZ Drenthe en het Espria concern bieden vele mogelijkheden en uitdagingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Een assessment maakt mogelijk deel uit van de procedure. In de week van 29-4 t/m 3 mei is Marcel Gemmer niet te bereiken voor informatie.

Bijzonderheden

GGZ Drenthe is een geestelijke gezondheidszorg organisatie die een breed pallet aan (hoog)specialistische psychiatriche behandelingen biedt. Onze kernwaarden Bevlogen, Eigen kracht en Verwelkomen zijn de leidraad voor hoe we werken en hoe we de zorg voor onze patiënten organiseren. En ook hoe we als collega’s met elkaar omgaan. Er werken ruim 2000 mensen bij GGZ Drenthe.

GGZ Drenthe maakt onderdeel uit van Espria. Hieronder vallen ook Evean, Icare, Zorggroep Meander, De Trans en de Ledenvereniging.

Type Vacature
Intern nummer V19.0114-Z
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9404LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Marcel Gemmer, hoofd AO/IC, telefoonnummer 06-25006464
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 11-04-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 04-05-2019
Nummer 45089
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe