Medewerker avond- en nachtzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

'Kan jij mij helpen als ik 's nachts hulp nodig heb? Kan ik op jou vertrouwen? Ben jij er voor mij als ik 's nachts bang ben?'

Waar ga je werken?
Op het groene woonzorgpark Groot Schuylenburg wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking in een beschermde omgeving. De cliënten worden gedurende de nacht gevolgd met behulp van domotica (inluisteren). We werken vanuit de zogenaamde NIOTS-visie: de 'nacht is om te slapen'. Dit betekent dat de cliënten maximaal mogen genieten van hun nachtrust. Zij worden dus alleen gestoord tijdens hun slaap wanneer zij zorg en begeleiding nodig hebben, zoals dat is vastgelegd in het persoonlijk plan.

Het team nachtzorg is verantwoordelijk voor zorgvragen tussen 21.00 en 07.30 uur - zeven dagen per week. Soms werk je ook in de Avondbewaking van 21.00-22.30 uur, naast de vaste collega's van de avondbewaking.

Wie ga je helpen?
Bij 's Heeren Loo wonen cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. Van jong tot oud, soms met gedrags- en psychiatrische problematiek. Als medewerker avond- en nachtzorg lever je een bijdrage aan het realiseren van een goede nachtrust voor de cliënten.

Jij gaat werken voor de groepen binnen het rayon woon-begeleiden. Dit zijn met name LVB cliënten. Een deel van onze cliënten woont op ons woonzorgpark Groot Schuylenburg. Daarnaast hebben wij ook verschillende buiten woningen waar cliënten in een appartementengebouw wonen in de diverse woonwijken van Apeldoorn. Een rijbewijs is voor deze functie dan ook een must om snel ter plaatse te kunnen zijn.

Hoe ga je helpen?
Jij bent op je sterkst in de nacht en samen met je collega's zorg je graag voor een goede nachtrust voor de cliënten. Je luistert het elektronische nachtwaak systeem uit, interpreteert geluiden en loopt rondes, waarbij je als het nodig is ook verpleegtechnische handelingen uitvoert als je daar bekwaam en bevoegd voor bent. Er is iedere nacht een ANW coördinator aanwezig waar je op terug kan vallen.

De nachten zijn eigenlijk nooit hetzelfde - hollen of stilstaan - altijd dynamisch.

Dit bieden wij
 • Een jaarcontract voor 24 uur, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring.
 • Elk uur dat je werkt krijg je een onregelmatigheidstoeslag tussen de 22% en 60%.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
Je hebt een zorg-opleiding afgerond op minimaal niveau 3. Je kunt snel schakelen en handelen in verschillende situaties, zoals bij een calamiteit of bij het uitvoeren van een verpleegtechnische handeling. En als je al ervaring hebt met zorgdomotica is dat een pré! Daarnaast verwachten wij dat je:
 • ervaring hebt met de verzorging en begeleiding van cliënten in verschillende doelgroepen, zoals LVB en ouderen.
 • een evenwichtige en stabiele persoonlijkheid bent.
 • prioriteiten kunt stellen en (samen) besluiten durft te nemen.
 • vanuit de dialoog kunt communiceren en feedback kunt geven en ontvangen.
 • In bezit bent van een rijbewijs
Sollicitatieprocedure
Werk jij graag 's nachts en heb jij affiniteit met onze doelgroep? Wij kijken uit naar jouw reactie en ontvangen graag je cv en korte motivatie.

Er zullen doorlopend gesprekken plaatsvinden. Na een eerste gesprek volgt ook een meedraaidienst om jou een beeld te geven van ons werk en onze organisatie én om een compleet beeld van jou te krijgen. Zodra de geschikte kandidaat is gevonden zullen wij de vacature sluiten.

Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen maar, als je liever kennismaakt door middel van een wandeling over het terrein kan dat ook door hier een afspraak in te plannen. Je mag natuurlijk ook je contact gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

Wil je rechtstreeks bellen voor informatie dan mag je bellen met Gaby Arts, manager zorg, telefoonnummer 06 - 51 09 83 70 of met Marloes de Vries, recruitment, telefoonnummer 06 - 22 68 59 30. Wij helpen je graag verder!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Nachtbegeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-09-2022
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 114149

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland