Medewerker Back- en Front Office (Keuken/restaurant)
Roessingh, centrum voor revalidatie

Binnen de Voedingsdienst van Roessingh zoeken wij een:

Medewerker Back- en Front Office (Keuken/restaurant)

Op basis van een contract voor 24 uren

Het restaurant en de keuken dragen zorg voor een goede catering en een klantgerichte gastvrije ondersteuning aan patiënten, bezoekers en personeel van Roessingh. De afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers.

Werkzaamheden

Uw taken zijn:

  • het verstrekken van maaltijden en dranken aan patiënten, relaties van patiënten, medewerkers en bezoekers in ons restaurant;
  • het verzorgen van restauratieve diensten in ons hoofdgebouw;
  • het afwassen en schoonmaken van de materialen die gebruikt worden bij de maaltijd- en drankvoorziening ten behoeve van patiënten, bezoekers en personeel.
  • het schoonmaken van werkruimte(n) en apparatuur.
  • het uitvoering geven aan hygiëneregelgeving (HACCP).

Wij vragen

  • U heeft minimaal MBO werk- en denkniveau, (ervarings)kennis van het werken in een restauratieve voorziening is een pré;
  • U heeft gevoel voor kwaliteit en dienstverlening;
  • U bent klantvriendelijk, servicegericht en communicatief vaardig;
  • U kunt goed in teamverband functioneren;
  • U bent flexibel inzetbaar en bent bereid om op onregelmatige tijden en in de weekenden/feestdagen te werken. Maandag t/m vrijdag wordt er gewerkt tussen 07:00 en 21:00 uur, in het weekend en op feestdagen tussen 09:00 en 20:30 uur.

Wij bieden

Wij bieden een collegiale en prettige werkomgeving. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van 1 jaar. De functie is ingeschaald in functiegroep 20 conform CAO ziekenhuiswezen.

Reacties

Uw schriftelijke of digitale sollicitatie kunt u vóór 8 oktober a.s. richten aan de afdeling Personeel & Organisatie t.a.v. Machteld Feijer, personeelsadviseur.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Informatie over bovenstaande vacature kunt u verkrijgen bij mevrouw J.A. Velthuis-Huizinga, hoofd civiele dienst, telefoonnummer 053-4875244.
Functie(s) Medewerker restaurant
Publicatiedatum 23-09-2022
Reageer voor 08-10-2022
Nummer 113230
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie