Medewerker Bedrijfsbureau
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Roessingh Revalidatie Techniek is voor de vestiging in Almelo op zoek naar een

Medewerker Bedrijfsbureau

(36 uur per week)

Werkzaamheden

Je bewaakt en plant afspraken met klanten, zowel telefonisch als persoonlijk aan de balie van het bedrijfsbureau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig klaarleggen van de producten en formulieren voor de spreekuren. Tevens ben je verantwoordelijk voor de orderverwerking en behoort archiveren hiervan tot je takenpakket. Verder bied je ondersteuning aan alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijfsbureau.

Wij vragen

Kennis en vaardigheden op MBO-niveau. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je kunt werken met Microsoft Office. Je bent klantvriendelijk, zelfstandig, servicegericht en in het bezit van uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed plannen en organiseren en in teamverband functioneren. Tevens ben je oplossingsgericht en streeft naar een optimale kwaliteit in je werkzaamheden.

Wij bieden

In eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd. De functie is voor 36 uren per week. Inschaling is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. RRT biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij Danielle Klaassen telefoonnummer 0651560673.

Reacties

Jouw sollicitatie kun je binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan de afdeling HR, t.a.v. Alberto Tiehuis, Roessinghsbleekweg 153, 7522 AH Enschede.

E-mail: [email protected]

Type Vacature
Organisatie Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)
Locatie Roessingh Revalidatie Techniek Enschede
Postcode 7522 AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Danielle Klaassen telefoonnummer 0651560673
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 21-03-2023
Nummer 118293
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Meer over Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)