Medewerker Cliënt Service Bureau
De Twentse Zorgcentra

Wil jij afwisseling en diepgang in je werk? Vind je het leuk om je vast te bijten in wet- en regelgeving én heb jij een zorgachtergrond? Lees dan snel verder.

Het CliëntServiceBureau is het centrale informatiepunt van De Twentse Zorgcentra voor zowel onze huidige cliënten als nieuwe cliënten met belangstelling voor de zorg- en dienstverlening van de Twentse Zorgcentra. Het CliëntServiceBureau valt binnen de dienst Finance, Control & Informatievoorziening en is te vinden in Villa Bouwhuis op locatie ’t Bouwhuis te Enschede. Op dit moment zijn er binnen het CliëntServiceBureau één teamleider, twee zorginhoudelijk medewerkers, één medewerker en drie administratief medewerkers werkzaam.

Wij zijn op zoek naar een medewerker CliëntServiceBureau. De dagelijkse bezigheden bestaan uit dataverwerking in een geautomatiseerd cliëntsysteem, aangezien je daar de cliëntmutaties in zal verwerken en het proces daarin bewaakt. Je draagt bij in werkproces van de meerzorg en de aanvragen indicaties Wet langdurige Zorg. Je ondersteunt in het afhandelen van het ketenberichtverkeer WLZ, Jeugdwet en WMO. Voor jou als nieuwe medewerker is het daarom van belang dat je kennis hebt van deze wet- en regelgeving zodat je deze ook kunt toepassen in het werk. Tevens ben je verantwoordelijk voor de facturatie van de geleverde zorg (bijvoorbeeld PGB). Jij kunt zelfstandig facturen opstellen en controleren op juistheid en volledigheid; hiervoor is analytisch vermogen noodzakelijk.

Met jouw inhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden weet jij gesprekken met o.a. ouders en wijkcoaches tot een goed resultaat te brengen. Je levert een positieve bijdrage aan de samenwerking, bent collegiaal en kunt resultaatgericht werken. Affiniteit en ervaring met bovengenoemde werkzaamheden zien wij dan ook graag terug in jouw cv en motivatie. Daarnaast zijn wij een professioneel en gezellig team en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Ook als je HBO geschoold bent nodigen we je van harte uit om te reageren. De functie biedt uitdaging genoeg!;
  • Ruime ervaring in het ketenberichtenverkeer;
  • Kennis op het gebied van wet- en regelgeving WLZ, Jeugdwet en WMO;
  • Je hebt ruime kennis en aantoonbare vaardigheden in het gebruik van MS-Office en met dataverwerking in een geautomatiseerd cliëntsysteem;
  • Kennis van het aanbod aan producten binnen De Twentse Zorgcentra en een zorginhoudelijke achtergrond zijn een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wat krijg jij van ons?

  • Een afwisselende baan van 20 uur per week;
  • Een salaris van min. € 2.381,- / max. € 3.452,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt dit na één jaar omgezet naar vast.

Enthousiast?
Je kan op deze vacature reageren tot vrijdag 20 mei 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in die week erop (week 21). De exacte datum ontvang je snel.

Liever eerst meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Carla Weersink, teamleider, tel 088-4304440  of 06-10947170 of via [email protected]

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 22.121
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 110749
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra