Medewerker cliëntadministratie (inclusief officemanagement) vervanging zwangerschapsverlof
ZaZ Welzijn

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste medewerker cliëntadministratie (inclusief officemanagement) die onze administratie komt versterken in Oldenzaal.
In eerste instantie 20 uur per week ter vervanging van zwangerschapsverlof in de periode augustus 2023 t/m februari 2024. Daarna 8 tot 16 uur per week op de maandag en vrijdag.

Ook met een afstand tot de arbeidsmarkt welkom om te solliciteren
(Wajong, WIA, Banenafspraak)

Ontzorgen, organisatietalent, oog voor detail
Ben jij communicatief vaardig en klantvriendelijk? Heb jij kennis van Office 365 en Outlook? Kan jij omgaan met het verwerken van vertrouwelijke informatie? En daarom een VOG aanleveren? Ben jij in het bezit van een rijbewijs en auto?

Heb jij ervaring in een soortgelijke functie? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding managementassistent niveau 3/4 of een soortgelijke opleiding? Dit is een pré, maar geen vereiste. Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen
Jij zorgt ervoor dat alles binnen ZaZ Welzijn op rolletjes verloopt en krijgt gevraagde en ongevraagde acties gedaan. Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes, e-mails en post. Een groot deel van je werkzaamheden hebben te maken met het registreren, muteren en archiveren van gegevens betreft de cliëntadministratie. Dit dient ordelijk en nauwkeurig te gebeuren. Je zorgt ervoor dat onze locaties er netjes uitzien en er boodschappen op voorraad zijn. Je hebt een proactieve houding verwacht ten aanzien van hetgeen zich aandient.

Dit alles natuurlijk niet voor niets

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week voor de duur van augustus 2023 tot en met februari 2024, daarna 8 tot 16 uur per week bij goed functioneren.
  • Salaris conform CAO sociaal werk, schaal 5
  • Je bouwt minimaal 18,81% individueel keuzebudget op over je maandsalaris.
  • Daarnaast bouw je 1,5% loopbaanbudget op over je maandsalaris dat je kunt gebruiken voor een werk gerelateerde cursus/opleiding.
  • Reiskostenvergoeding woon – werk bij een afstand van meer dan 10 km.
  • Reiskostenvergoeding werk-werk van € 0,33.

Jij @ ZaZ Welzijn?
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie! Deze kun je mailen naar [email protected] t.a.v. Liesbeth Krol. Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 053 203 203 6.

Type Vacature
Organisatie ZaZ Welzijn
Locatie Oldenzaal
Postcode 7573 AV
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 25-04-2023
Reageer voor 14-06-2023
Nummer 119623
Doorsturen Bekijk PDF

ZaZ Welzijn

ZaZ Welzijn is een welzijns- en gezondheidszorginstelling gespecialiseerd in zorg thuis, waarbij oog voor re-integratie ons onderscheidt. Wij begeleiden iedereen met een hulpvraag in de thuissituatie. Wij vinden het belangrijk dat problemen die maken, dat je (tijdelijk) niet mee kunt doen, worden opgelost. Dit doen wij middels een innovatieve werkwijze waarbij we een brug slaan tussen zorg & werk.

Meer over ZaZ Welzijn