Medewerker cliëntenadministratie
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Door uitbreiding van taken zijn wij op dit moment op zoek naar een collega ter versterking en ondersteuning van het team Cliëntenadministratie. Lijkt dit jou een interessante uitdaging?

Wie zoeken wij?
Als medewerker cliëntenadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en tijdig verwerken van de administratieve handelingen op het gebied van cliëntenadministratie. Je importeert digitale berichten met betrekking tot beschikkingen vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO) en de Jeugdwet. Daarnaast verwerk je mutaties omtrent gegevens en documenten van onze cliënten rondom intramuraal wonen, wijkteams, thuisbegeleiding en dagbesteding. Het doel is om als team maandelijks de declaratie en facturatie van de verschillende financieringsstromen uit de diverse systemen accuraat en juist te verwerken. Alle werkzaamheden zijn gebonden aan wet- en regelgeving van onder andere het Zorgkantoor en diverse verzekeraars.

Als medewerker cliëntenadministratie voer je daarnaast diverse controlerende en oplossende taken uit en is het belangrijk dat je ten alle tijden integer handelt gezien de persoonlijke gegevens waarmee je werkt. Je beantwoordt binnenkomende vragen via de algemene mailbox en staat medewerkers, cliënten, direct betrokkenen van de cliënten en externe instanties telefonisch en klantvriendelijk te woord. Ook wordt er van jou verwacht dat je actief meedenkt over de huidige processen en eventuele verbetersuggesties inbrengt. Oftewel, als jij zin hebt om je tanden te zetten in deze mooie administratieve uitdaging, dan hebben wij een enorm leuke baan voor je!

De werkomgeving
Het team cliëntenadministratie bestaat naast jou uit 3 collega's die dezelfde taken en verantwoordelijkheden hebben en nauw met elkaar samenwerken. Je gaat ook intensief samenwerken met de collega's van de financiële administratie, de wijkteamondersteuning, functioneel applicatiebeheer, zorgbemiddeling en planning & control.

Samen met de collega's van de salarisadministratie en de financiële administratie vormen jullie de afdeling Administratieve diensten en leggen jullie verantwoording af aan de teammanager Administratieve Diensten. Normaliter wordt er gewerkt vanaf ons kantoor in Steenwijk.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een sociale, proactieve en enthousiaste collega in de functie van medewerker cliëntenadministratie. Daarnaast:
  • beschik je over een afgeronde opleiding op mbo-4 niveau, bij voorkeur in de richting van administratie;
  • heb je meerdere jaren relevante (werk)ervaring opgedaan op het gebied van administratieve processen en heeft het onze voorkeur als je bekend bent met de systemen ONS en YSIS;
  • ben je integer, accuraat, communicatief vaardig, maar ook kritisch. En kun je daarnaast overstijgend denken en handelen;
  • is het belangrijk dat jouw beschikbaarheid past bij de huidige bezetting van het team en je om die reden op dinsdag en donderdag beschikbaar bent;
  • en heb je ten slotte kennis van processen, procedures en regelingen op dit deelgebied en kun je goed werken met Teams, Excel, Word en Outlook.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 2.200,70 en € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bernedine Hakvoort (financial controller en teammanager Administratieve Diensten), via [email protected] of 06-8308 9834.
De sollicitatiegesprekken voor deze vacature staan gepland op dinsdag 24 mei.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 22-05-2022
Nummer 110798

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land