Medewerker cliëntgerichte schoonmaak
Markenheem

Functieomschrijving

Ben jij een....
Medewerker cliëntgerichte schoonmaak

Gun jij onze bewoners een schone omgeving om hun leven een stukje mooier maken? Bij Markenheem kom je thuis! #thuisindezorg

Dichtbij & Vakmanschap
We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze bewoners en hun familie. Voor al onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. In onze zorgverlening zetten we de bewoner centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Bewoners krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en voelen zich daardoor thuis bij Markenheem. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze bewoners. Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoner. Zo bieden wij hen een prettig thuis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder. Als Medewerker cliëntgerichte schoonmaak maak je de woonruimten en de algemene ruimtes van onze cliënten schoon volgens het vastgestelde schoonmaakprogramma. Je houdt hierbij rekening met de zelfredzaamheid van de cliënt. Je begeleidt de cliënten als ze een handje meehelpen. Met een scherp oog zorg jij voor een fijne en schone omgeving voor de cliënt. 

Betrouwbaar en enthousiast
We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze bewoners, hun familie als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als grote werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze bewoners. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

 • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
 • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een opleiding op LBO/VMBO niveau gericht op huishoudelijke werkzaamheden of;
 • Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in de zorg;
 • Je voert werkzaamheden zelfstandig, ordelijk en hygiënisch uit;
 • Je bent klantvriendelijk en weet van aanpakken.
 • Je draagt graag je steentje bij in de ouderenzorg.

Inschaling

Dit kunnen we je bieden
We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 15, € 1.653,60 – 2.131,18). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Volop ontwikkelingskansen;
 • Een spaarsysteem voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Wij bieden een oproep contract voor een jaar, met uitzicht op vast dienstverband. De werktijden zijn vooral in de ochtend vanaf 9 uur, met een uitloop naar de middag.

Bijzonderheden

Voel je je al thuis bij ons?
Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06–12903900. Solliciteer via de sollicitatiebutton. We nemen je sollicitatie binnen vijf werkdagen in behandeling en laten vervolgens direct van ons horen via e-mail of telefoon. Tot snel!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie .
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 30-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 30-01-2020
Nummer 51051
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem