Medewerker cliëntondersteuning (vanaf 12 uur per week inclusief avonden en weekenden Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Bezorg jij onze bewoners fijne momenten?

Mevrouw Jansen wordt ’s morgens wakker en heeft trek in een ontbijt. Nadat het zorgpersoneel mevrouw hebben verzorgd, gaat zij naar de huiskamer. Daar sta jij al klaar om haar te helpen met het eten en drinken. Mevrouw heeft vandaag zin in een plak krentenbrood met roomboter en jij verleidt haar om ook nog een boterham te nemen. Bij het brengen van de thee vraag jij of je ergens mee kan helpen. Mevrouw heeft wat last van haar pols en vraagt of jij het brood kan snijden.

Na het ontbijt ga je met mevrouw Jansen en een paar medebewoners een spelletje doen, de krant lezen of een wandeling maken en een boodschap doen. Je bevordert het welzijn van de bewoners en zorgt voor een gezellige sfeer.

Hiernaast verricht je huishoudelijke werkzaamheden in de huiskamer of bij de bewoners op hun kamer, je stimuleert hen te bewegen en het nodigt hen uit het gezellig samen te doen.

’s Middags rond 12.00 uur gaat mevrouw haar warme maaltijd nuttigen. Dit wil ze graag in de huiskamer, omdat ze dat gezelliger vindt. Je hebt de tafel gedekt en helpt met serveren en bij het nuttigen van de maaltijd en het fruit.

S’ avonds vindt mevrouw Jansen het fijn om op haar kamer televisie te kijken. Je kijkt even om de deur, voor een kopje koffie en een praatje. Als de tijd er is gaan jullie samen het journaal kijken en schillen jullie samen nog wat fruit, lekker nog iets eten voor het slapen gaan.

 

 

Functie eisen

Je bent een hartelijk mens en voelt je uitgedaagd onze bewoners zoveel mogelijk fijne momenten op een dag te bezorgen!

De werkzaamheden worden verricht op verpleegafdelingen maar ook bij cliënten thuis in het Woonzorgcentrum.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.131,18 bruto per maand bij een volledige werkweek (FWG 15 bij 36 uur per week).

 

Bijzonderheden

Solliciteren
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Het contract is voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze worden vergoed door Solis.

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 26-03-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 26-03-2019
Nummer 44684

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis