Medewerker Dagactiviteiten
Markenheem

Functieomschrijving

Als Medewerker dagactiviteiten biedt je sociale, recreatieve en huishoudelijke activiteiten voor onze cliënten. Eigen regie en zelfredzaamheid van onze cliënten is hierbij het uitgangspunt. Je coördineert de activiteiten en stimuleert het netwerk van de cliënt. Je signaleert bijzonderheden en zorgt voor verslaglegging in het elektronische cliëntendossier.  Je bent sociaal en toont initiatief. Je kunt op een positieve manier omgaan met onze doelgroep, je hebt oog voor de groep, maar ook voor ieder individueel.

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze bewoners en hun familie. In onze zorgverlening zetten we de bewoner centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Bewoners krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en voelen zich daardoor thuis bij Markenheem. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Zo bieden wij hen een prettig thuis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding MMZ 3 of 4 of vergelijkbaar.
 • Je bent doortastend, creatief en weet hier ook uitvoering aan te geven.
 • Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze cliënten.
 • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je draagt de ouderenzorg een warm hart toe.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 35, € 1.902,93 – 2.762.34). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Volop ontwikkelingskansen;
 • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract voor 16 uur per week. Je komt te werken op 2 locaties; onze woonzorglocatie Schavenweide in Doetinchem en de DOS (dagactiviteit ouderen speciaal, doelgroep psychiatrie) in Halle.

 
 

Bijzonderheden

We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze bewoners, hun familie als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als grote werkgever in de ouderenzorg van de regio Doetinchem  en Bronckhorst kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze bewoners. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

 • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
 • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Mirjam Lamers (Recruiter) via 06-86852647.  Solliciteer uiterlijk woensdag 16 juni a.s. via de sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 24 juni tussen 13.00 – 16.00 uur. Tot snel!

 

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Schavenweide
Postcode 7003DS
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 07-06-2021
Ingangsdatum H
Reageer voor 17-06-2021
Nummer 68801
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem