Medewerker Dagbesteding voor 28,8 uren voor bepaalde tijd
Stichting Ygdrasil

Functieomschrijving

Over de locatie:

“Bij de Boom” is een woon-accessoires & cadeau winkel in het mooie dorp Wijhe. Binnen deze winkel zijn er diverse werkplekken waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gezamenlijk of individueel dagbesteding wordt aangeboden. Voor deze doelgroep bestaan de werkzaamheden uit alles wat komt kijken bij het runnen van een winkel. De winkel op orde houden, ingekochte artikelen prijzen, contat met klanten en cadeaus inpakken. Er ligt een groot accent op het zelf maken van cadeau artikelen aangepast op de talenten en mogelijkheden van onze cliënten. 

"Iedereen kan wat bijdragen".

"Bij de Boom" is volop in ontwikkeling en telkens op zoek naar enerzijds een uitdagende dagbesteding  bieden en anderzijds klantgericht werken waarbij we aansluiten op vraag en aanbod.

 

Functieomschrijving:

Je begeleidt cliënten met een zorgvraag binnen hun dagbesteding. Je bent dagelijks op zoek naar zinvolle activiteiten en geeft de cliënten de ruimte om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Je kan groepsprocessen en de werksfeer goed observeren en weet dit positief te beïnvloeden. Je denkt ontwikkelingsgericht en kan dit zowel mondeling als schriftelijk goed onder woorden te brengen.

We zoeken een stabiele persoonlijkheid met humor en relativeringsvermogen die complexe situaties het hoofd kan bieden. Je bent creatief, flexibel en hulpvaardig. Je hebt een open uitstraling en kan makkelijk contact maken.

De functie medewerker dagbesteding is een verbijzondering van de functie groepsbegeleider.

In voorkomende gevallen verricht de medewerker dagbesteding op vraag ook diensten in het wonen of op andere dagbestedingslocaties van Stichting Ygdrasil.

 

Functie eisen

- MBO MZ niveau 3 of 4
- werkervaring met een vergelijkbare doelgroep
- werkervaring in werken in de Dagbesteding is vereist
- straalt rust uit, hebt overzicht en bent communicatief sterk
- in staat zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken
- kan op eigen functioneren reflecteren en kan feedback geven aan collega's
- de functie kan fysiek belastend zijn
- regelmatige piekbelastingen
- aan ons sociale leven een bijdrage leveren
- je hebt humor, een flinke dosis gezond verstand en inlevingsvermogen

 

Inschaling

Volgens CAO gehandicaptenzorg in fwg 40.

Bijzonderheden

Het contract is in eerste instantie voor de duur van een jaar.

Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden kan het contract worden verlengd.

Onze organisatie heeft een informeel werkklimaat. We zijn trots op onze stichting en hebben plezier in het werken met de bewoners en met elkaar.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Amelia Liefers, medewerker Personeelszaken, telefoonnummer 0630225352

 

Om een indruk te krijgen van onze winkel "Bij de Boom"

https://ygdrasil.nl/dagbesteding/bij-de-boom/

 

 

 

 

Type Vacature
Organisatie Stichting Ygdrasil
Locatie Dagbesteding
Postcode 8131 BC
Stad Wijhe
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 29
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Amelia Liefers telefoonnummer: 0630225352
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-11-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 115666
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Ygdrasil

Ygdrasil is er voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar waarbij uitzonderingen bespreekbaar zijn. We richten ons in de begeleiding en zorg op de individueel sterk verschillende ontplooiingsmogelijkheden van mensen. Hoewel doorstroming geen doel op zich is kan dit soms wel een volgende stap zijn. Ygdrasil heeft verschillende woonvormen. Boerderijen en dorpswoningen. Daarnaast biedt Ygdrasil ook dagbestedingsactiviteiten. Naast het wonen levert (oefenen met ) werken ook een bijdrage op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Het zoeken naar de juiste vorm van dagbesteding wordt bepaald door de vraag : “wat wil je en wat zijn je mogelijkheden?” Voor meer informatie omtrent Ygdrasil kijk je op de site: www.ygdrasil.nl

Meer over Stichting Ygdrasil