Medewerker Expertiseteam regio Twente
ZorgPlus GGZ

Functieomschrijving

Een uitdagende, zelfstandige, veelzijdige en unieke functie die ons begeleidingsproces versterkt! Een breed takenpakket met focus op taken en verantwoordelijkheden die horen bij cliënten, ambulant begeleiders en samenwerkingspartners. Met jouw kwaliteiten op het gebied van psychiatrische expertise en coaching is (op tijd) signaleren en borgen van risico’s continu een uitdaging, echter zonder echt cliënten contact. Je zet lijnen uit in crisissituaties met een juiste bejegeningslijn. Je toetst gevraagd en ongevraagd en onderhoudt periodiek coaching gesprekken met ambulant begeleiders. De coaching richt zich op het verbreden van kennis, het sturen op eigen verantwoordelijkheid en kruisbestuiving onderling. Je stelt kritische vragen, denkt in mogelijkheden en behoudt een helikopterview. Je bent sterk in het nemen van besluiten die zowel het belang van de cliënt, medewerker en/of organisatie dient. Je biedt handen in de rug!

Functie eisen

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een bijzonder woest aantrekkelijke stevige en flexibele persoonlijkheid met een gezonde dosis humor, een duidelijke visie en mening. Je hebt veel ervaring in de psychiatrie met uiteenlopende, complexe doelgroepen en verschillende problematieken. Forensische ervaring is een pré. Je weet gepast te coachen, te stimuleren en te begrenzen. Natuurlijk ben je op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen die te maken hebben met DJI, WMO, CIZ en het (her)indiceren en toewijzen van zorg. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Uiteraard

  • heb je een afgeronde, relevante HBO-opleiding bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV, aangevuld met inhoudelijke verbreding en/of coaching;
  • beschik je over tact, overtuigingskracht en vakinhoudelijke kennis;
  • zijn nauwkeurig (samen)werken, geduld en doorzettingsvermogen voor jou vanzelfsprekend;
  • kun je goed analyseren en reflecteren;
  • balanceer je makkelijk tussen diverse spanningsvelden;
  • ben je een prettige, kritische en representatieve gesprekspartner;
  • sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van buiten de lijntjes kleuren;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • beschik je natuurlijk over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als  schriftelijk!

Inschaling

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Bij deze functie hoort een salaris conform COA GGZ FWG 55. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteren

Ben je woest enthousiast, stuur dan je CV en motivatiebrief hr@zorgplus.com

Een praktijkgericht assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

Bijzonderheden

Doelgroep

Wij bieden ambulante begeleiding aan jeugd en volwassenen met de juiste ‘kliks’ en expertises. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, als met dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie/ verslaving/ LVG) als met een forensische titel. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden wij opvoedondersteuning. Wij bekijken iedere situatie op individueel niveau.

Werkgebied

Wij weken in de regio’s; Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen, Noordoost Brabant, Rivierenland, West Gelderland, Zuid Oost Utrecht, Midden IJssel – Oost Veluwe, Noord Veluwe, Achterhoek en Twente.  

Ons DNA

Kwaliteit van zorg is onze drijfveer waarin we nooit concessies doen, zowel voor als achter de schermen. Bij ons gaat het om de cliënt, de medewerker én de organisatie. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en kritisch gezond boerenverstand. Wij denken marktgericht, houden van korte lijnen en kiezen een doelgerichte aanpak. Wij zijn tegen normaliseren, durven risico’s te nemen en denken in mogelijkheden. Wij zijn kritisch, flexibel, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Op deze wijze hebben we ons ontwikkeld tot een lerende en succesvolle organisatie met een eigen(wijs) DNA en sterke visie.

Waar jij je thuis voelt

Jij voelt je thuis in onze informele omgeving. Een dynamische platte organisatie waar je wordt uitgedaagd een bijdrage te leveren aan ons succes en de ontwikkelingen. Nooit alleen, maar samen met gedreven collega’s. Welkom dit is ZorgPlus!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op de externe kandidaten.

Type Vacature
Organisatie ZorgPlus GGZ
Locatie ZorgPlus Twente
Postcode 7622 CP
Stad Borne
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 15-07-2021
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 69866
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgPlus GGZ

ZorgPlus biedt ambulante begeleiding aan volwassenen en jeugdigen binnen de GGZ. Wij ondersteunen bij praktische zaken op alle leefgebieden, afgestemd op de hulpvraag en problematiek. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG) als met een forensische titel. ZorgPlus wil cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Onze doelgroep bestaat o.a. uit zorgwekkende zorgmijders, maar ook uit forensische cliënten en vluchtelingen met een psychiatrische achtergrond. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau. Bij ZorgPlus gaat het om de cliënt en staat kwaliteit altijd voorop. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en een kritisch gezonde houding. Meer informatie vind je op: www.zorgplus.com

Meer over ZorgPlus GGZ