Medewerker Facilitair
Baalderborg Groep

Bij de Baalderborg Groep, binnen de afdeling Facilitair zijn wij op zoek naar een:  

Medewerker Facilitair

Voor gemiddeld 24 uur per week

Waar ga je werken?

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. De Baalderborg Groep bestaat uit 90 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met circa 1500 medewerkers en 500 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving.

De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. Wij gaan uit van de eigen regie van mensen. Wij stimuleren de versterking van hun eigen regie en van hun zelfredzaamheid. Onze professionals werken nauw samen met het netwerk van de cliënt. De afdeling facilitair wordt aangestuurd door de adviseur facilitair. Deze afdeling valt hiërarchisch onder de afdeling Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?

Als medewerker facilitair is geen dag hetzelfde! In deze functie behandel je enerzijds facilitaire vragen vanuit de organisatie en ben je anderzijds het aanspreekpunt voor twee kantoorgebouwen. De volgende taken horen daar in hoofdlijnen bij:

  • als eerste aanspreekpunt voor twee kantoorgebouwen, coördineer je verhuizingen, stem je af met gebruikers, bestel je kantoormeubilair etc.;
  • het verwerken van facilitair gerelateerde topdesk meldingen voor de Baalderborg Groep. Denk hier aan de verwerking en het uitzetten van acties rondom tweedelijns meldingen over bijvoorbeeld gebreken aan bedden, tilliften, keukenapparatuur;
  • je bent contactpersoon voor de gebruikers van 5 woongebouwen en behandelt o.a. vragen met betrekking tot schoonmaak en tuinonderhoud;
  • je stemt operationele dienstverlening af met de leidinggevenden van de locaties, signaleert knelpunten en stemt een eventueel vervolg af met de Facilitair adviseur.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur een diploma op MBO niveau 4, bijvoorbeeld in de facilitaire dienstverlening en je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Bekendheid met een facilitair management informatie systeem zoals bijvoorbeeld Topdesk is een pré. Vanuit jouw pro-active en servicegerichte houding denk je mee met de klant en zet je jouw probleemoplossende kwaliteiten in. Daarin kan je zelfstandig en efficiënt handelen. Je bent stressbestendig, kan prioriteiten stellen en kan snel schakelen. Je doorziet werkprocessen en procedures en zorgt voor een goede samenwerking en afstemming met de verschillende betrokken mensen en afdelingen waar je dagelijks mee te maken hebt.  

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke baan in een laagdrempelige organisatie! De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2902,- op basis van 36 uur. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen.

Wat je verder moet weten

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Hoe ziet de procedure eruit?

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 2 december a.s.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen
Postcode 7731EH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Birgitte van ’t Erve, te bereiken via het telefoonnummer 06-22146830.
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 11-11-2020
Reageer voor 24-11-2020
Ingangsdatum 01-01-2021
Nummer 55913
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep