Medewerker facilitaire services ZGR Stevenskamp Heeten
ZGR

Functieomschrijving

Als medewerker facilitaire services verricht je werkzaamheden ten behoeve van de cliënten en het team. Activiteiten als het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden, het verzorgen van eten en drinken voor cliënten en assisterende werkzaamheden behoren tot de functie.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en hebt ervaring met assisterende werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en lost problemen zoveel mogelijk naar eigen inzicht op. Je bent cliëntgericht, flexibel, stressbestendig en hygiënisch.

Als medewerker services ben je bereid om op onregelmatige werktijden te werken. De werkdagen en uren zijn het veelal door de week, maar ook af en toe in het weekend. 

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een tijdelijk contract voor in eerste instantie 1 jaar.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.205,77 (functiegroep 15) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.
Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Boksebeld, telefoonnummer (0572) 38 14 41
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 21-04-2021
Nummer 64157
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR