Medewerker Financiële Administratie
Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Functieomschrijving

Wie zoeken wij?

Op het hoofdkantoor is een vacature ontstaan voor de functie van Medewerker Financiële Administratie. Wij zoeken een enthousiast persoon die niet bang is om uitdagingen op een flexibele en initiatiefrijke manier aan te pakken. Daarbij heb je een positieve instelling, kritische blik en streef je continue naar het leveren van kwaliteit. Vanuit je rol treed je op als contactpersoon als het gaat om vragen vanuit medewerkers, maar ook van externe partijen. Binnen deze nieuwe functie heb je de verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om zelf je functie vorm te geven.

 

De Medewerker Financiële Administratie:

De Medewerker Financiële Administratie houdt zich bezig met het verrichten van werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie en interne controle. Draagt zorg voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de werkprocessen binnen de financiële administratie en afdelingen. Verder behoort tot je takenpakket; het verrichten, coördineren, analyseren, verbeteren en optimaliseren van werkzaamheden t.b.v. de grootboekadministratie, crediteuren- en debiteurenadministratie en bank. Je bent zelfstandig en je hebt een proactieve en hands-on mentaliteit. Ervaring in de zorg is een pré.

Functie eisen

Functie-eisen:

  • MBO-niveau afgeronde opleiding richting Financiële Administratie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de Financiële Administratie;
  • Aantoonbare ervaring met financiële software, bij voorkeur AFAS;
  • Ervaring in de zorg is een pre;
  • In bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 36 uur in de week voor een eerste periode van een jaar met de intentie tot verlenging. Beter Thuis Wonen Thuiszorg biedt naast een passend salaris conform de CAO VVT (FWG 35) een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en waar mogelijk flexibele werkdagen.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Dan zien wij jouw motivatiebrief voorzien van een CV graag vóór 25 maart 2019 tegemoet via sollicitatie@beter-thuis-wonen.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 maart 2019.

 

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Locatie Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Postcode 7906BS
Stad Hoogeveen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Publicatiedatum 11-03-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-03-2019
Nummer 44308
Doorsturen Bekijk PDF

Beter Thuis Wonen Thuiszorg

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is een middelgrote thuiszorgorganisatie die werkt vanuit gezondheidscentra of buurtcentra in het noordoosten van Nederland. Er wordt gewerkt in kleine teams in dorpen en wijken. De regie van de zorg ligt bij de cliënt.

Meer over Beter Thuis Wonen Thuiszorg