Medewerker Financiën & Administratie
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Als Medewerker Financiën en Administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor registrerende en analyserende processen rondom vaste activa, grootboek, debiteuren en crediteuren.

Naast de bekende administratieve taken hebben wij ook een aantal bijzonderheden, zoals de verhuur van zorgappartementen en de exploitatie van restaurants.

 

Aart van Triest, Medewerker Financiën & Administratie:

“ Binnen het Zand is geen dag hetzelfde en heb ik veel afwisseling binnen mijn werkzaamheden. Elke dag leer ik weer bij en zoek ik naar passende oplossingen. De complexiteit van de vraagstukken is ook divers, waardoor mijn werk uitdagend blijft.”

Functie eisen

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde mbo-niveau 4/HBO opleiding in de financiële richtingen zoals bijvoorbeeld moderne bedrijfsadministratie, bedrijfsadministrateur of bedrijfseconomie. Verder verwachten wij dat je:

  • kennis hebt van administratieve processen en procedures;
  • een uitstekende beheersing hebt van Excel. Het is een pré als je ervaring hebt met Afas;
  • onder druk kan werken en het overzicht bewaakt;
  • mee kan denken met verandering en daar graag een bijdrage aanlevert.

Inschaling

Wij bieden:

  • een mooie plek om je te ontwikkelen en uit te dagen;
  • een dienstverband van 36 uur per week;
  • een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • een marktconform salaris van maximaal € 2.870,58 (FWG 40). Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform CAO VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken. Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden.

 

Bijzonderheden

De organisatie

Zorgspectrum Het Zand is een middelgrote zorgorganisatie die op zes locaties in de regio Zwolle zorg biedt aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige zorgvraag tot een complexe zorgvraag. Na een flinke reorganisatie zijn we weer aan het opbouwen en herinrichten. Wil jij meebouwen aan een financieel gezonde organisatie en maatschappelijk betrokken bezig zijn? Kom dan bij ons werken.

 

Over het team

Door het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een medewerker op de financiële administratie. Je komt te werken in het dynamische team Financiën en Administratie (F&A), bestaande uit medewerkers zorgadministratie, salarisadministratie en financiële administratie. Het team is volop in ontwikkeling en de huidige processen worden tegen het licht gehouden om de efficiency en effectiviteit te optimaliseren en te verbeteren. Je hebt veel bewegingsvrijheid, maar moet ook goed om kunnen gaan met een hoge mate van flexibiliteit en deadlines.   

 

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 19-18
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, locatie Zandhove in Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Edwin van Beekhuizen, tel. 038-4687729
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Publicatiedatum 08-03-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-03-2019
Nummer 44260
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand