Medewerker Financiën & (Zorg) Administratie
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Wil jij meebouwen aan een financieel gezonde organisatie, maatschappelijk betrokken bezig zijn en de verbinding vormen tussen de financiële administratie en zorgadministratie? Lees dan onderstaande tekst.

Over het team
Door het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een medewerker voor het dynamische team Financiën en Administratie (F&A). Het team bestaat uit Medewerkers Financiële Administratie en Zorgadministratie. Het team is volop in ontwikkeling en de huidige processen worden tegen het licht gehouden om de efficiency en effectiviteit te optimaliseren en te verbeteren. Je hebt veel bewegingsvrijheid, maar moet ook goed om kunnen gaan met een hoge mate van flexibiliteit en deadlines.  

Functie eisen

Wat bied jij?
Als Medewerker Financiën en Administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor registrerende en analyserende processen rondom debiteuren, crediteuren, vaste activa, grootboek en zorgproductie. Naast de bekende administratieve taken hebben we ook een aantal bijzonderheden zoals de verhuur van zorgappartementen en de exploitatie van restaurants. Een belangrijke specifieke taak voor jou is het verbinden van de zorgadministratie met de financiële administratie en het bewaken van de administratieve aansluiting tussen beide. Indien nodig vul je aan op de zorgadministratie. Je bent een vraagbaak voor de organisatie op het gebied van zorg administratieve regels. Je helpt collega’s om de zorgadministratie op de juiste wijze te doen en beantwoord vragen op adequate wijze. Declaraties en productiecijfers worden door jou tijdig en volledig aangeleverd bij externe partijen (denk aan Zorgkantoor, Gemeente, CIZ, etc.).

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde MBO-niveau 4 of HBO opleiding in een financiële richting zoals moderne bedrijfsadministratie, bedrijfsadministrateur en bedrijfseconomie. Verder verwachten wij dat je:

  • Kennis hebt van administratieve (zorg) processen en procedures.
  • Een uitstekende beheersing hebt van Excel. Ervaring met Afas is een pré.
  • Onder druk kan werken en het overzicht bewaakt.
  • Mee kan denken met veranderingen en daar graag een bijdrage aan levert.

Inschaling

En wat bieden wij jou?

  • Een mooie plek om je te ontwikkelen en uit te dagen.
  • Een dienstverband van 36 uur per week.
  • Een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.870,58 (FWG 40) bruto per maand op fulltime basis.
  • Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken. Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden.

Bijzonderheden

De selectiegesprekken zijn gepland op woensdag 20 november en/of donderdag 21 november a.s.

# Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 19-95
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, in Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bel gerust met Eric Vos (Teamleider ICT en F&A), tel 038-4687729 (op vrijdag niet aanwezig).
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 04-11-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-11-2019
Nummer 49340
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand