medewerker Financiën
Medrie

Functieomschrijving

Word jij blij van een sluitende administratie? Denk je graag mee over procesoptimalisatie, werk je secuur en ben je resultaatgericht?  
Dan ben jij onze nieuwe collega medewerker Financiën waar wij naar op zoek zijn!

Medewerker Financiën
24 - 32 uur per week

Het team Financiën bestaat uit tien medewerkers, die allemaal een andere achtergrond hebben op financieel gebied. Wij zorgen ervoor dat alles rond financiën op rolletjes loopt. Daarnaast zijn wij bezig om onze processen slimmer, sneller en efficiënter in te richten. Hiermee willen we onze afdeling nog meer op de kaart zetten, zowel voor de interne organisatie als de klanten van Medrie.

Wat ga jij doen?
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende financiële werkzaamheden:
- Het verzorgen van de crediteurenadministratie;
- Het intern doorzetten van facturen ter controle;
- Je verwerkt dagelijks de ontvangen inkoopfacturen en zorgt voor juiste boeking in het systeem;
- Je hebt contact met crediteuren over openstaande vorderingen;
- Je controleert het grootboek op eventuele verschillen;
- Je verzorgt het betalingsverkeer van de kas en bank
- Je beantwoordt vragen van onze huisartsen, medewerkers en derden

Naast het werkplezier dat jij haalt uit de dagelijkse werkzaamheden vragen wij je ook om betrokken te zijn bij onze processen. Onze afdeling zit in een transitie en jij vindt het leuk om daar deel van uit te maken. Je denkt pro-actief mee in de ontwikkeling van onze afdeling en je gaat op zoek naar de slimste weg als het gaat om de inrichting van onze processen.

Functie eisen

Wat heb jij in huis?
Wij zijn op zoek naar een betrokken teamspeler die bevlogen en resultaatgericht te werk gaat. Je denkt mee in de inrichting en ontwikkeling van onze afdeling en staat open voor veranderingen. Daarnaast haal je je werkplezier uit de dagelijkse werkzaamheden en de samenwerking met collega’s.

Jij hebt in ieder geval:
- Een afgeronde MBO4 opleiding op financieel gebied en je hebt al werkervaring opgedaan met het verwerken van  gegevens in een geautomatiseerd boekhoudkundig pakket, bijvoorbeeld door stages, bijbaan of eerdere werkervaring. 
- Werkervaring met Excel en je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. 

Inschaling

Dit bieden wij jou
Wij dagen onze collega’s uit verantwoordelijkheid te nemen voor de (interne) loopbaan. Er is dan ook de mogelijkheid om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door middel van cursussen, trainingen en opleidingen.

Wij bieden je in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in schaal 4 van de CAO huisartsenzorg (min.€ 2.179 max. € 3.057,- op basis van een 38-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring).

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met CV via de button ‘solliciteren’ op Vacature Medewerker Financien - Medewerker Financiën 24-32 uur - InSite - Standaard (afasinsite.nl)

Wil je meer weten over deze leuke functie? Drink een digitale kop koffie met ons!
App of bel dan met Renske Heuvelmans, teamleider Financiën, telefoon 06 – 41253567.

Maak kennis met Medrie

Medrie levert als regio-organisatie een concrete bijdrage aan de continuïteit en noodzakelijke doorontwikkeling van de eerstelijnszorg binnen de regio’s Zwolle, Hardenberg en Flevoland. Dit doen we namens en samen met de huisartsen en onze regiopartners. We faciliteren, ondersteunen, organiseren en vernieuwen de huisartsenzorg op een innovatieve, servicegerichte wijze. Wij bieden capaciteit van zorgprofessionals, oplossingen voor acute, chronische en lokale zorgvraagstukken en zijn gesprekspartner voor strategische thema’s.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Publicatiedatum 07-09-2022
Reageer voor 15-10-2022
Ingangsdatum 07-09-2022
Nummer 113771
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie