Medewerker Financiën
MEE IJsseloevers

Functieomschrijving

 

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE is er voor die mensen die hierin door hun kwetsbaarheid of beperking worden belemmerd. Wij hebben uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een beperking. En jarenlange ervaring in het versterken van eigen kracht en netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon en kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Benieuwd naar MEE? Bekijk onze corporate film.

Voor de afdeling Financiën van MEE Samen zijn we met ingang van 1 mei 2019 op zoek naar een:
Medewerker Financiën/Administrateur

Standplaats Zwolle 36 uur per week 

Heb jij je eerste stappen op de boekhouding gezet en wil je meer dan alleen facturen verwerken en banken boeken? Wil jij een verdiepingsslag maken in jouw loopbaan? Dan is dit de functie die bij jou past. 

Als medewerker financiën lever je een bijdrage aan en draag je zorg voor de uitvoering van een adequate financiële- en projectadministratie. Je bent in staat zelfstandig te werken en om diverse problemen op te lossen, ook op momenten dat het druk is.

Daarnaast houd jij je bezig met maandafsluitingen en het opstellen van overzichten. Ook doe je ervaring op het met voeren van een projectadministratie en de daaruit voortvloeiende facturatie. Je signaleert (afwijkingen) over de toepassing van financiële regels en budgetverantwoordelijkheden. Je werkt in een team van 3 collega’s en je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Je bent een initiatiefrijk persoon, een zelf starter, die voorstellen doet ter verbetering van het werkproces en je bent in staat om onder tijdsdruk nauwkeurig en oplettend diverse werkzaamheden uit te voeren. Vaak komen er ad-hoc werkzaamheden tussendoor en dan ben jij in staat om prioriteiten te stellen. Ook ben je een belangrijke sparringpartner voor de administrateur en kan je goed samenwerken.

 

Functie eisen

Functie-eisen en competenties

  • Je hebt een relevante, afgeronde vakopleiding op MBO+/HBO niveau en ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht.
  • Je bent in staat analyses en rapportages op te stellen; Je hebt ervaring in het opstellen (bijdragen aan) van jaarrekeningen.
  • Ervaring met projectadministratie is een pré.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Uitstekende contactuele eigenschappen, klantvriendelijk en stressbestendig.
  • Kennis van en ervaring met software pakket Exact (Globe).
  • Zelfstandig, accuraat en pro-actief.
  • Energiek, verantwoordelijk, ambitieus en stressbestendig. 

  

 

Inschaling

Goed om te weten voor je op deze functie reageert

We bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast bieden we een marktconform salaris, conform de cao Gehandicaptenzorg - FWG 45 (2.016,- tot 3.084,-) Een VOG is een voorwaarde voor indiensttreding bij MEE.

 

Bijzonderheden

Informatie

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Henriëtte Kunst, telefoonnummer: 088- 633 0 633. 

Solliciteren

Stuur je motivatie en Curriculum Vitae onder vermelding van vacaturenummer

2019-SA-001 uiterlijk 31 maart 2019 naar peno@meesamen.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 11 april 2019 a.s. in Zwolle.

Type Vacature
Intern nummer 2019-SA-001
Organisatie MEE IJsseloevers
Locatie MEE Samen
Postcode 8025BG
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Henriëtte Kunst - adviseur financiën
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44324
Doorsturen Bekijk PDF

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers is een eerstelijns organisatie die ondersteuning biedt aan alle mensen met een beperking en/of chronische ziekte en hun omgeving. MEE IJsseloevers heeft als doel de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van de cliënten te bevorderen. Zij doet dit door cliëntondersteunende activiteiten te bieden, zoals informatie en advies, maar ook praktische ondersteuning bij opvoedingsvragen en vragen bij relaties, wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Bij MEE IJsseloevers werken ongeveer 180 medewerkers, verspreid over een zestal locaties in Zwolle, Kampen, Ommen, Deventer, Lelystad en Almere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer over MEE IJsseloevers