Medewerker Gastvrijheid en Voeding, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Weet jij een Welkom gevoel te creëren? 
 • Heb jij oog voor wat een ander nodig heeft?
 • Heb jij ervaring? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie St. Elisabeth in Delden hebben we ter uitbreiding van ons team plek voor een medewerker Gastvrijheid en voeding. In deze functie ontvang en begeleid je gasten. Je weet een gevoel van welkom te creëren!

Als Medewerker Gastvrijheid en Voeding voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Je werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden. Denk aan het opnemen van bestellingen, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, bewaken van houdbaarheid en bevoorraden van producten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkomgevoel.

Tijdens de vakantieperiodes en in de weekenden werken we samen met scholieren. Voor deze collega’s ben jij tijdens je dienst het aanspreekpunt. Van het begeleiden van deze collega’s, het houden van het overzicht en het nemen van deze verantwoordelijkheid, word jij enthousiast!

Je hebt kennis op mbo-3 niveau en ervaring op het gebied van horeca en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen jullie voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is voor 12 uur in de week en je werkt met een wisselend rooster.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal MBO niveau 3 gediplomeerd
 • Kennis en ervaring van HACCP regelgeving
 • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk
 • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn
 • Je kunt goed omgaan met systemen en computers en je hebt aanvullende kennis van gastvrijheidsconcepten.
 • Je bent flexibel beschikbaar in de week en in de weekenden

Wat vind je bij ons?

 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.554,98 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelforganiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gea Zegger op emailadres g.zegger-paskamp@carintreggeland.nl
Functie(s) Afdelingsassistent
Medewerker facilitair
Voedingsassistent
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 68763

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland