Medewerker HRM-Servicecentrum
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Vind jij het leuk om informatie en ondersteuning te bieden en administratief bezig te zijn, terwijl je ook kritisch kijkt naar je werkzaamheden en actief meedenkt in verbetermogelijkheden? Word jij daar net zoals wij enthousiast van? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! 

Tactus is op zoek naar een tijdelijke ervaren:

medewerker HRM-Servicecentrum | Deventer
(32 uur per week)
tot minimaal 1 juli 2020

Als medewerker HRM-Servicecentrum:

 • houd je je bezig met het ondersteunen en informeren van medewerkers en managers en de collega's van hrm-advies. Dit doe je door middel van informatievoorziening, zowel offline als online.
 • verricht je werkzaamheden omtrent instroom, doorstroom en uitstroom en draag je zorg voor het registreren en doorvoeren ervan in ons personeelsysteem AFAS. 
 • administratieve processen rondom werving en selectie.
 • beheer en hou je de digitale personeelsdossiers up to date.
 • denk je actief mee in verbeterprocessen.

Dit breng je mee

Wij vragen:

 • Minimaal een afgeronde opleiding op mbo+ niveau, bij voorkeur in de richting van HRM en/of (bedrijfs)administratie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

En ook:

 • Affiniteit met ICT-toepassingen.
 • Kennis en werkervaring met het werken in actuele personeelsinformatiesystemen, waarbij kennis en werken met Afas (Profit en Insite) een pré is.
 • Proactief en resultaatgericht.
 • Leergierig, stressbestendig, nauwkeurig, klantvriendelijk en flexibel.
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waarbij je het leuk en uitdagend vindt om servicegericht te zijn en daarbij toch de vastgestelde kaders honoreert.
 • Kunnen omgaan met verschillen in belangen en inzichten.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 40. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 2.949,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 1 juni 2021.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-256
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra Meijs, HR- adviseur, telefoonnummer: 06-12740420
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 22-11-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 16-12-2019
Nummer 49744
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg