MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE VERZORGING MARSCH KRUSERBRINK
Saxenburgh

Marsch Kruserbrink zoekt een flexibele MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE VERZORGING die houdt van schoon!

Hoe ziet het werken als medewerker huishoudelijke verzorging bij de Marsch Kruserbrink eruit?
Jij valt in als de vaste medewerkers een dag vrij willen of ziek zijn. Jij komt bij onze bewoners thuis in het appartement en zorg jij met jouw kwaliteiten voor een frisse en schone woonomgeving.

Met jouw hart voor de oudere mens zorg jij dat je tijdens jouw schoonmaakwerkzaamheden aandacht hebt voor de mens maar vooral zorgt voor een schone omgeving. Jij ziet de mogelijkheden van onze bewoners en nodigt ze uit om jou te helpen.

Wonen is bij ons veilig en vertrouwd daar ben jij een belangrijk onderdeel van. Jij zorgt ervoor dat als de huiskamers en appartementen netjes zijn.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je vindt het leuk om met onze bewoners in aanraking te komen. Jij bent in voor een gezellig praatje maar je vindt het vooral leuk om te zorgen voor een frisse en schone woonomgeving. 

De Marsch Kruserbrink
Je komt te werken in een sfeervol appartementengebouw in het centrum van Hardenberg. Woon-/zorglocatie de Marsch Kruserbrink bestaat uit drie afdelingen namelijk de Meander, Overlaat en de Bekke. Op afdeling de Meander wonen 13 bewoners met psychogeriatrische problematiek. Op de Overlaat en de Bekke wonen bewoners met somatische problematiek in hun eigen appartement.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt vanuit een persoonsgericht perpectief!

  • Gemiddeld 2 uur per week
  • Salaris is minimaal € 1.892,93 en maximaal € 2.345,78 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 15)
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je graag nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Iris Harbers via [email protected] of 06 40663855/ 0523-277703. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.169
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, woonservicezone Marsch Kruserbrink
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren tot 2
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Iris Harbers, via [email protected] of 06 40663855 / 0523-277703
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 16-11-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 14-12-2022
Nummer 115293
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh