Medewerker huishouding - uren in overleg
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Je komt te werken in de thuiszorg in Dalfsen (extramuraal). Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de gemeente Dalfsen. Dit zijn cliënten van allerlei leeftijden, met verschillende zorgvragen.

Tijdens je werk observeer en signaleer je bijzonderheden en maak je deze bespreekbaar met de verantwoordelijke collega’s van het team zorg thuis. Je ontvangt leiding van de teammanager thuiszorg.

Je ziet het als een echte uitdaging om samen met de cliënt de huishouding te regisseren en de cliënt te helpen waar nodig. Je krijgt energie van werken met ouderen en weet met jouw sociale vaardigheden de dialoog aan te gaan en de cliënt op zijn gemak te laten voelen tijdens jouw bezoeken.

Functie eisen

Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelforganiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Daarnaast ben je veel onderweg van cliënt naar cliënt en ben je daarom in het bezit van een rijbewijs. Enige ervaring als medewerker in de zorg, catering of schoonmaak is een sterke pré voor het vervullen van deze functie.

Inschaling

Een zeer uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd.

Je salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2018-2019 (FWG 15).

 

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Jenny Mannes (Manager Thuiszorg) op 0529-431541

 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 21-10-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 15-11-2019
Nummer 49051
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde