Medewerker Huishouding | Aanleunwoningen | 4 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn. Heb je affiniteit met de zorg, vind je het leuk om met mensen te werken en wil je graag wat voor ze betekenen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Wat ga jij doen?

Je komt te werken als huishoudelijk medewerker in de aanleunwoningen van Rosengaerde in Dalfsen. Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de aanleunwoningen. Daarnaast voer je ondersteunende taken bij de cliënten uit, te denken valt aan het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het halen/brengen van cliënten van/naar de ontmoetingsruimte of activiteiten.

Het mooie aan deze functie is dat je een band opbouwt met de cliënten en je na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Je salaris is marktconform volgens CAO VVT 2022-2023: minimaal € 1.892,93 en maximaal € 2.345,78 (FWG 15). We bieden je een mooie baan waarin jij zelf kan aangeven wanneer je inzetbaar bent. We bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid en creativiteit.

Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd. Daarnaast bouwt elke medewerker een persoonlijk budget op, op basis van het aantal contracturen. Het persoonlijk budget kan gebruikt worden voor digitalisering, duurzame inzetbaarheid en werk- en privé balans. Verder bieden we je een jaarcontract met de intentie tot verlenging. De uren van jouw contract zijn in overleg met de mogelijkheid tot uitbreiding van contracturen in de toekomst.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Els Schrijver - Kleine Koerkamp via 06-51156714 of via [email protected].

We ontvangen jouw sollicitatie graag eveneens via dit e-mailadres!

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 17-05-2023
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 09-06-2023
Nummer 120140
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde