Medewerker Huishouding aanleunwoning | flex-medewerker/ 8 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken in zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De Functie

Je komt te werken als huishoudelijk medewerker in de aanleunwoningen van Rosengaerde te Dalfsen. Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de aanleunwoningen. Daarnaast voer je ondersteunende taken bij de cliënten uit, te denken valt aan het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het halen/brengen van cliënten van/naar de ontmoetingsruimte of activiteiten.
Het mooie aan deze functie is dat je een band opbouwt met de cliënten en je na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Je salaris is marktconform volgens CAO VVT 2019-2021: min. €1.697,25 – max. €2.271,94 (FWG 15). We bieden jou een mooie baan waarin jij zelf kan aangeven wanneer jij inzetbaar bent. We bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd. Daarnaast bouwt elke medewerker een persoonlijk budget op, op basis van het aantal contracturen. Het persoonlijk budget kan gebruikt worden voor digitalisering, duurzame inzetbaarheid en werk- en privé balans.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn. Doe jij bijvoorbeeld een (zorg)opleiding en vind je het leuk om daarnaast wat ervaring op te doen op de momenten dat het jou uit komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Linda Bosch via 0529-431541. Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-05-2022
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110757
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde