Medewerker huishouding en dienstverlening- linnenvoorziening
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ draagt zorg met een klein team voor de was- en linnenvoorziening op deze locatie. Ook kan je ingezet worden bij het schoonmaken van de openbare ruimtes, zorg appartementen, volgens het vastgestelde schoonmaakprogramma.

Functie eisen

WIJ vragen van je, een opleiding op LBO-niveau gericht op huishoudelijke werkzaamheden of aantoonbare werkervaring in het werkveld. Je kunt de werkzaamheden zelfstandig verrichten. Je bent fysiek in staat om verschillende vormen van huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren. Je bent in staat om in opdracht gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Je werkt netjes, hygiënisch en je bent zo nodig bereid om scholing te volgen. Je bent op korte termijn en flexibel inzetbaar.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? De functie betreft in eerste instantie een contract van voor 7 maanden, 16-20 uur per week. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald in FWG 15 van de CAO VVT (€ 1592,10-€ 2131,18)

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Meer informatie: www.margaklompe.nl.

 

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Monique Kerkhof, regiomanager Pelkwijk en Thuiszorg. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 41 00.

 

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 19 juni via de sollicitatielink op onze vacaturepagina.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 302
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum De Pelkwijk
Postcode 7101WL
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 19-06-2019
Ingangsdatum 06-06-2019
Nummer 46381

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)