Medewerker Huishouding Thuiszorg | 16 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

We zorgen voor mogelijkheden voor ouderen die graag in de gemeente Dalfsen oud willen worden. We ondersteunen onze cliënten thuis of als dat niet meer kan, op een van onze woonzorglocaties. Keuzevrijheid en eigen regie staan daarbij voorop. We maken met onze visie ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We helpen onze cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten. Daarbij  hebben we ook aandacht voor hun omgeving.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden


Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’


Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De functie

Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de gemeente Dalfsen. De cliënten zijn van allerlei leeftijden, en hebben ieder hun eigen zorgvraag.

Tijdens je werk observeer en signaleer je bijzonderheden en maak je deze bespreekbaar met de verantwoordelijke collega’s van het team Zorg Thuis.
Je ziet het als een echte uitdaging om samen met de cliënt de huishouding te regisseren en de cliënt te helpen waar nodig. Je krijgt energie van werken met verschillende leeftijdsgroepen en weet met jouw sociale vaardigheden de dialoog aan te gaan en de cliënt op zijn gemak te laten voelen tijdens jouw bezoeken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd.

Je salaris is marktconform volgens CAO VVT 2022-2023 (FWG 15). Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard. Verder bieden we jou een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die minimaal 16 uur per week beschikbaar is, of beschikbaar is op flexibele basis (oproepcontract). Omdat je veel onderweg bent van cliënt naar cliënt, ben je daarom in het bezit van een rijbewijs.

Jij bent flexibel inzetbaar en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk. Enige ervaring als medewerker in de zorg, catering of schoonmaak is een sterke pré voor het vervullen van deze functie.

Ben jij enthousiast geworden? Verstuur dan jou sollicitatiebrief en CV voor 20 juli 2022 naar [email protected]! Voor meer informatie kan contact worden gezocht met Alinda Rienties via 06-52466989

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 22-08-2022
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 113393
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde