Medewerker ICT beheer
Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Met circa 1500 medewerkers en 550 vrijwilligers ondersteunen en begeleiden wij kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Daarbij zijn ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern van ons handelen.

Het team ICT Beheer binnen de afdeling ICT is per 1 februari 2020 op zoek naar een

Medewerker ICT-beheer
Voor 36 uur per week (100%)

 Wat ga je doen?

  • Je fungeert als aanspreekpunt voor tweede- en derdelijns- vragen en ondersteuning betreffende de werking en prestaties van het netwerk, programmatuur en bijbehorende hardwarecomponenten en ondersteunt en adviseert de Helpdesk ICT bij eerstelijns vragen;
  • Je neemt vanuit het eigen vakgebied deel aan overlegvormen en projecten;
  • Je lokaliseert en verhelpt storingen en problemen, indien nodig met inschakeling van de leverancier, signaleert en analyseert samenhang en structurele knelpunten en voert preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden uit;
  • Je ziet toe op de kwaliteit en uitvoering van uitbestede werkzaamheden, spreekt externen hier, indien nodig, op aan en/of informeert het hoofd ICT hierover;
  • Je test en implementeert wijzigingen in de ICT-infrastructuur.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Een opleiding op mbo-4 niveau op het gebied van ICT is vereist, aangevuld met kennis van en technisch inzicht op het gebied van telefonie, netwerk en programmatuur binnen de organisatie, kennis van ITIL processen en ervaring met projectmatig werken. Certificering op relevante toepassingen en producten. Kennis van en inzicht in de doelstellingen, dienstverlening en werkwijzen van de organisatie is vereist. Ontwikkelingen op het vakgebied worden gevolgd, beoordeeld op bruikbaarheid en vertaald naar mogelijke consequenties voor het netwerk en programmatuur.

Enthousiast geraakt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Luhukay, hoofd ICT, 0523 - 287 100. Via onze site www.baalderborggroep.nl (werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 15 december a.s. reageren op deze vacature.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast  week 52  in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Inschaling

Het salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt afhankelijk van ervaring € 3.084,- bruto op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor een jaar.


VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen
Postcode 7731EH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Tom Luhukay, hoofd ICT, 0523 - 287 100
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 29-11-2019
Reageer voor 16-12-2019
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 49901
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep