Medewerker financial control/accounting
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling financial control maakt onderdeel uit van de afdeling Financiën & Informatie. De afdeling F&I heeft als primaire taak het toezien op een betrouwbare financiële registratie en het opstellen van rapportages ten behoeve van verantwoording en sturing. Daarnaast heeft de afdeling een adviserende rol richting Raad van Bestuur, bedrijfskundig managers en medisch specialisten. Ook ziet de afdeling toe op correcte uitvoering van externe regelgeving in ZGT en het beheer van het extern budget.

Dit met de missie: deskundig, dienstverlenend en dynamisch.

Als medewerker financial control/accounting maak je deel uit van het team financial control en zorg je samen met 3 collega’s voor een betrouwbare financiële administratie die ZGT voorziet van adequate proces-, stuur- en verantwoordingsinformatie. Je kunt dan denken aan het controleren, analyseren en beoordelen van de financiële administratie, maar ook aan het opstellen van managementrapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Het beheer van de materiële vaste activa zal een belangrijk deel van de werkzaamheden uitmaken.

Functie eisen

Je hebt een HBO opleiding in een financieel/economische richting afgerond en je hebt in de praktijk enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van financial control en van (management) rapportages.

Vanzelfsprekend heb je kennis van administratieve processen en procedures, bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving. Ervaring met AFAS is een pré. Verder ben je een leergierige, spontane persoonlijkheid die zich in korte tijd kan aanpassen aan een nieuwe werkomgeving.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 26 september 2019 tussen 09.00 en 12.00 uur.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19 - EL148
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jan-Willem van Velsen, manager financiële administratie, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 51 18 58 91.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-08-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-09-2019
Nummer 47214
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT