Medewerker leefomgeving
Stichting de Warme Huizen

Functieomschrijving

Medewerker leefomgeving  

Kun jij zorgen voor het huishouden en een hygiënische omgeving? Heb je oog voor ouderen met een eigen verhaal en wil je werken in een warme en huiselijke omgeving? Dan maken we graag kennis met jou!

Over de locatie Huize Herfstzon
Huize Herfstzon is een huiselijk, persoonlijk en kleinschalig verpleeghuis en heeft betrokken zorgteams, medewerkers leefomgeving en een behandelteam. We werken met ruim 65 toegewijde medewerkers en meer dan honderd vrijwilligers met warmte en plezier voor zo’n 50 bewoners met dementie en bewoners die meer somatische zorg nodig hebben. 

Wandel binnen bij locatie Herfstzon… en je loopt langs het gezellige bezoekerscafé waar bewoners en vrijwilligers de krant lezen of bijpraten. Via het raam in de keukendeur – zie je de koks van Herfstzon een lekkere Hollandse pot koken voor maaltijdenservice Lekker Ett’n en heerlijke menu’s maken voor het gezellige seniorenrestaurant. Even doorlopen en dan zie in het restaurant of er koffie gedronken wordt, bingo gespeeld wordt of dat er een spelletjesmiddag is. Of loop je even de mooie (besloten) binnentuin in voor een wandeling? Op de begane grond tref je appartementen aan van bewoners met verpleeghuiszorg die ingericht zijn met eigen meubelen, in eigen stijl. Op de eerste en tweede etage van Herfstzon loop je langs appartementen die ingericht zijn voor mensen met geheugenproblemen of dementie. De gemeenschappelijke huiskamer bruist van de gezelligheid, er wordt samen koffie gedronken, gegeten en er staan leuke activiteiten gepland. Via de kapsalon of het bezoekerscafé loop je weer naar de uitgang van de locatie waar je regelmatig een zorgmedewerker treft, die net oversteekt naar overkant, naar de aanleunwoningen van Kapellengaarden. Hier wonen bewoners in een groter appartement met de mogelijkheid van 24 uur per dag zorg.

Jouw functie:
Als medewerker leefomgeving bij Herfstzon ben je van onschatbare waarde. In deze functie werk je bij onze bewoners in de huishouding en ondersteun je bij de maaltijden in de gezamenlijke huiskamer van onze bewoners. Ook kun je ingezet worden als afwashulp in de keuken van Herfstzon. Een opleiding is niet nodig, maar je kunt wel goed met ouderen omgaan ook als ze vergeetachtig zijn.

Functie eisen

Wat vragen wij en waar ben jij sterk in?

 • Je houdt van oudere mensen, zodat je gastvrouw voor ze kunt zijn.
 • Je houdt van verzorgen en schoonmaken, het is jouw passie.
 • Je kunt bewoners ondersteunen bij de voorbereiding van de broodmaaltijd.
 • Je hebt ervaring en kennis van algemene schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt goede sociale vaardigheden.

Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden en tijdens vakantieperiodes.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een leuke, uitdagende functie en fijne werkomgeving in een huiselijk kleinschalig verpleeghuis. We streven naar goede afstemming binnen de teams, waarin ruimte is voor ieders inbreng. Sámen staan we garant voor goede zorg. Collega’s kunnen op elkaar rekenen en humor en warme aandacht wordt bij ons zeer gewaardeerd.

 • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand
 • Vakantiegeld in de maand mei
 • Veel aandacht voor vitaliteit en gezondheid
 • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. scholing, speciale aandachtsgebieden, mogelijkheden om te pionieren
 • Inschaling in salarisschaal FWG15
 • Fietsplan regeling
 • 3e jaar WW-uitkering regeling
 • Deelname collectieve zorgverzekering via IZZ, Menzis of Salland zorgverzekeringen
 • collectieve pensioenregeling via PFZW
 • (vakantie)verlof wettelijk en bovenwettelijk
 • Werken binnen een huiselijke en warme sfeer

Bijzonderheden

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Verpleeghuis Huize Herfstzon, Javastraat 2, 7471 RG in Goor, t.a.v. Linda Wissink, directiesecretaresse of per e-mail naar: [email protected]   Voor meer informatie kun je contact opnemen met leidinggevende Stella Broeks, telefoonnummer 06-25194299.

Type Vacature
Organisatie Stichting de Warme Huizen
Locatie Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum in Goor
Postcode 7471RG
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 22-06-2022
Nummer 107949
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting de Warme Huizen

Stichting de Warme Huizen is een kleinschalig en huiselijk centrum voor wonen, welzijn en zorg. Het hoofdgebouw aan de Javastraat heeft, samen met de appartementen aan de Kapellengaarde, een belangrijke functie in de directe omgeving en in het centrum van Goor. Huize Herfstzon is een gemoedelijk huis waar de mens nog telt en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De bewoners en hun familie staan centraal met hun eigen verantwoordelijkheid en regie. We werken als medewerkers en vrijwilligers nauw met hen samen. Binnen Herfstzon is een verandering gaande van lichte verzorgingshuiszorg naar meer zwaardere zorg, daarbij is ook meer plaats gekomen voor ouderen met psycho-geriatrie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het huren van een aantal all-inclusieve zorgwoningen.

Meer over Stichting de Warme Huizen