Medewerker Leren en Ontwikkelen
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken en samen met ons leren en ontwikkelen binnen Mediant optimaal ondersteunt, stimuleert, innoveert en een gezicht geeft!

     MEDEWERKER LEREN & ONTWIKKELEN

24-28 uur

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?

Als medewerker Leren & Ontwikkelen ben je onderdeel van het team P&O en Opleidingen. Samen met jouw directe collega’s ondersteun je de opleiders, praktijkopleiders en de adviseur Leren & Ontwikkelen en ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s en managers van Mediant.
Mediant is een belangrijke opleider in deze regio en wij leiden breed op. Zo bieden wij mogelijkheden voor o.a. MBO/HBO-verpleegkundigen, Sociaal Psychiatrisch verpleegkundigen, Verpleegkundig specialisten en Psychiaters in Opleiding.
Naast opleiden zijn er ook stage mogelijkheden voor studenten van verschillende opleidingen. Ook geven we veel interne trainingen en cursussen, waarvan de organisatie en coördinatie bij ons team is ondergebracht.
Met je directe collega’s ondersteun je op al deze vlakken, waarbij jij vooral samenwerkt met de opleiders en praktijkopleiders. Aan de hand van de opleidingenjaarkalender pak je je acties op per opleiding. Zo zet je de vacatures voor de opleidings-/stageplaatsen uit, organiseer je de gesprekken en matchbijeenkomsten en maak je een jaarplanning voor de medewerkers die een opleiding volgen (incl. werkbegeleiding, intervisie en supervisie). Ook ondersteun je bij de visitatie en de verplichtingen vanuit de opleidingsinstituten en subsidieverstrekkers.

Centraal in alle werkzaamheden staat dat we samen continu kijken naar verbetering en ontwikkeling en daarom dragen al onze collega’s bij aan het optimaliseren van onze werkprocessen.

Je hebt

 • een secretariële of administratieve basisopleiding op minimaal MBO-4 niveau met werkervaring in een vergelijkbare richting
 • inzicht in werkprocessen en systemen
 • oog voor wat prioriteit heeft en overzicht over de werkzaamheden
 • een zelfstandige, proactieve en oplossingsgerichte houding
 • goede kennis van en ervaring met Word en Excel
 • bij voorkeur kennis van en ervaring met een LMS.

Je bent

 • communicatief sterk en klantvriendelijk
 • initiatiefrijk en gericht op mogelijkheden en kansen
 • zorgvuldig met oog voor details.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een afwisselende baan in een leuk team.
 • Ruimte om mee te denken in ontwikkelingen en veranderingen.
 • Een arbeidsovereenkomst van 24-28 uur per week voor bepaalde tijd (1 jaar), met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Salaris tussen € 1.996 en € 3.101 bij een fulltime dienstverband (FWG 40).

Solliciteren

Dat kan tot en met 19 september aanstaande via www.werkenbijmediant.nl.
Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Helga Pongers, praktijkopleider, telefoonnummer 06-53731340 of met Nicole ter Bogt, manager P&O en Opleidingen, 06-42390795.

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 107
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Secretarieel medewerker
Publicatiedatum 09-09-2021
Reageer voor 19-09-2021
Nummer 70993

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg