MEDEWERKER LOGISTIEK
Liberein

Gezocht: logistiek medewerker die net als Anton (81) houdt van aanpakken

Het team facilitair ondersteunt dagelijks de zorgteams in het bieden van mensgerichte zorg en draagt op deze manier bij aan het geluk van onze cliënten. Binnen de facilitaire dienst staan klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Hiervoor zijn wij per direct op zoek naar een flexibele Logistiek Medewerker, uren in overleg. 

Wat ga je doen?
Als Logistiek Medewerker krijg je een afwisselende baan en word je op verschillende diensten ingezet. Dit zal zijn ter vervanging van collega’s of voor extra klussen. Belangrijk is dat jij alles wel wilt aanpakken!

Je draagt zorg voor het (extern) verplaatsen en vervoeren van diverse soorten goederen, zoals huisvuil, linnengoed, rolstoelen en andere zorg gerelateerde materialen. Jij krijgt en neemt de verantwoordelijkheid om deze goederen tijdig en zorgvuldig met een bus van Liberein op de plaats van bestemming af te leveren.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over VMBO-diploma;
  • Je bent correct, dienstverlenend en respectvol in de omgang met cliënten en collega’s. Verder heb je affiniteit met ouderen en zorg. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je houdt van aanpakken en ziet het werk liggen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B);
  • Je werkt volgens een rooster. Je bent flexibel inzetbaar (met name doordeweeks overdag en soms in de weekenden). 

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar;
  • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 15) maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, PC regeling, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Teamleiders Servicesteams, Ariane van Bommel tel. 06-14764270 of Eva Vos tel. 06-39005238.

Type Vacature
Intern nummer 2021-154
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ariane van Bommel of Eva Vos, Teamleiders Serviceteams
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 25-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73169
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein