MEDEWERKER LOGISTIEK
Liberein

Gezocht: alleskunner die houdt van aanpakken

De Facilitaire Serviceteams van Liberein zorgen dagelijks voor de uitvoering van de ondersteunende diensten. Hiermee ondersteunen zij de cliëntteams in het bieden van  mensgerichte zorg en dragen ze op die manier bij aan het geluk van onze cliënten. Binnen de serviceteams staan klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Voor deze teams zijn wij per direct op zoek naar een flexibele Logistiek Medewerker.

Wat ga je doen?
Als Logistiek Medewerker krijg je een afwisselende baan en word je op verschillende diensten ingezet. Dit zal zijn ter vervanging van collega’s of voor extra klussen. Belangrijk is dat jij alles wel wilt aanpakken! Je draagt zorg voor het extern verplaatsen en vervoeren van diverse soorten goederen, zoals huisvuil, linnengoed, rolstoelen en andere zorg gerelateerde materialen. Jij krijgt en neemt de verantwoordelijkheid om deze goederen tijdig en zorgvuldig op de plaats van bestemming af te leveren. Dit doe je met een bus van Liberein waarmee je vanzelfsprekend passend omgaat.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over VMBO-diploma;
  • Je bent correct, dienstverlenend en respectvol in de omgang met cliënten en collega’s. Verder heb je affiniteit met ouderen en zorg. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je houdt van aanpakken en ziet het werk liggen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B-E);
  • Je werkt volgens een rooster. Je bent flexibel inzetbaar (met name doordeweeks overdag en soms in de weekenden). 

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor de duur van een jaar voor gemiddeld 3 uur per week. De uren zijn flexibel en afhankelijk van het aantal openstaande diensten kunnen de uren oplopen tot ongeveer 30 uur per week.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 15 (minimaal € 1.647,82 – maximaal € 2.205,77).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ariane van Bommel, Teamleider Serviceteams, tel. 06-14764270.

Type Werkplein
Intern nummer 2021-45
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ariane van Bommel, Teamleider Services, tel. 06-14764270
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-04-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 64331
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein