Medewerker nachtzorg (Verzorgende IG / helpende)
KleinGeluk

Functieomschrijving

‘Als jij een groot zorghart hebt dat je sneller wilt laten kloppen en daarin kwaliteit en professionaliteit wilt uitstralen, dan zou ik zeggen wees welkom en solliciteer ‘ (Jeanette, verzorgende IG)

‘Bij KleinGeluk bieden ze echt een luisterend oor. Je merkt gewoon dat ze aandacht voor je hebben, met geduld. Ze werken heel hard, willen je echt helpen en doen daar ook veel moeite voor.’ (cliënt KleinGeluk)

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Voor ons woonzorgcentrum De Matenhof  , gelegen in de wijk de Maten in Apeldoorn-Zuid, zoeken wij ter uitbreiding van ons nachtzorgteam een gediplomeerde en enthousiaste collega in de functie van Verzorgende IG of Helpende plus voor 18 uur per week.

Wat ga je doen?

Op locatie de Matenhof wonen ca. 74 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere met lichtere vormen van dementie. Tevens is de nachtdienst het eerste aanspreekpunt bij planbare zorg in de direct, naast de Matenhof, gelegen aanleunwoningen.

In de functie van Verzorgende IG of helpende plus in de nachtdienst reageer je op oproepen via de alarmering en zorg je ervoor dat de cliënt een fijne nachtrust heeft. Op basis van de in het zorgplan gemaakte afspraken lever je de zorg.
Bijzonderheden en verrichte werkzaamheden rapporteer je in het zorgdossier. De zelfregie van de cliënt is het uitgangspunt.

De zorgteams binnen KleinGeluk hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als Verzorgende IG of helpende binnen het team een belangrijke rol in. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (aangevuld met een landelijk erkend certificaat medicatie uitreiken) en/of Verzorgende niveau 3 (IG);
  • Je hebt ervaring met psychogeriatrische en/of somatische cliënten;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

  • Een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in de functie van, voor gemiddeld 18 uur per week;

 

  • Salaris volgens CAO VVT; afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

– Verzorgende IG: salaris volgens FWG schaal 35, (maximaal € 2.845,21 bij een 36-urige werkweek); 

– Helpende+ : salaris volgens FWG schaal 30, 
(max. € 2.631,63 o.b.v. een fulltime dienstverband)

  • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG of helpende plus en wil je graag voor nachtdiensten ingezet worden, dan gaan we graag met je gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de website: werkenbij.kleingeluk.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roelof Zwiers, locatiemanager, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.
 

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum De Matenhof + Thuiszorg
Postcode 7329GR
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-11-2021
Reageer voor 01-01-2022
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 72807

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk